Το 26χρονο μοντέλο από τη Λάρισα μπορεί να δέχθηκε κάποιες παρατηρήσεις από τη Βίκυ Καγιά, έγινε όμως μέσα σε λίγα λεπτά η αγαπημένη του αντρικού κοινού.

Είναι γνωστό ότι η Βίκυ Καγιά δε συμπαθεί τα τατουάζ. Έτσι, ήταν δεδομένο πως η Ειρήνη Θεοδωράκη θα προκαλούσε τα σχόλια της πιο αυστηρής από όλους τους κριτές στις auditions του GNTM 5. Όπως και έγινε, όταν είπε ότι «δεν αντέχει τόση “φλυαρία” στο σώμα». 

Μάλιστα, θα περίμενε κανείς ότι δε θα έδινε το «ναι» για να προχωρήσει το νεαρό μοντέλο από τη Λάρισα στην επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας.

Πείστηκε όμως από την επιμονή της Ειρήνης Θεοδωράκης, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η τελευταία δοκιμάζει την τύχη της στο GNTM. Ήταν εκεί και στον 3ο κύκλο του παιχνιδιού όπου δεν τα είχε καταφέρει και τόσο καλά.

«Άλλος άνθρωπος» ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίηση η Βίκυ Καγιά για να περιγράψει τις εντυπωσιακές πόζες που έπαιρνε μπροστά στον φακό το 26χρονο μοντέλο.

Η πανέμορφη Λαρισαία, που ο Τάσος Σωφρονίου παρομοίασε με την Lily Collins (πρωταγωνίστρια του Emily in Paris), είναι φανερό ότι έχει κάνει αρκετά βήματα στον χώρο της μόδας. Και χθες το βράδυ το έδειξε κερδίζοντας κοινό και κριτές.

❝ ετικέτες ❞ #ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ