Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση φαίνεται πως έφερε τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, σε ερώτηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του υπουργού Εργασίας βρισκόταν στη λίστα που δημοσίευσε την προηγούμενη Κυριακή η εφημερίδα Documento σχετικά με το ποιοι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και από το Predator. Ο κ. Χατζηδάκης ρωτήθηκε σήμερα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά για την εν λόγω λίστα, με τον ίδιο να απαντά πως δεν πιστεύει ότι παρακολουθείτο από τον πρωθυπουργό, προβάλλοντας τη μακρόχρονη -ήδη από τα φοιτητικά τους χρόνια- γνωριμία τους, ως επιχείρημα. Ισχυρίστηκε δε, ότι δεν έχουν δημοσιευτεί στοιχεία που να στηρίζουν τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, παραβλέποντας ωστόσο ότι οι οποιεσδήποτε καταγραφές ή συνομιλίες που μπορεί να έχουν στα χέρια τους οι ρεπόρτερς της εφημερίδας δεν μπορούν να δημοσιευτούν, καθώς πρόκειται για υλικό προσωπικών δεδομένων.

Η μεγαλύτερη στιγμή αμηχανίας, ωστόσο, ήρθε όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Χατζηδάκη αν έχει μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον υπουργό να χάνει σχεδόν τα λόγια του, ψελλίζοντας ορισμένα «εεε», από αμηχανία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

❝ ετικέτες ❞ #ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ