Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ας κάνουμε μία υπόθεση εργασίας: ότι γινόταν γνωστό ότι επί ΣΥΡΙΖΑ, η τότε ΕΥΠ, παρακολουθούσε τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων. Σας παρακαλώ να το κάνουμε όλοι μαζί εικόνα.

Οι αντιδράσεις θα ήταν τεράστιες και άμεσες. Θα μιλούσαν για αριστερό φασισμό, για επικίνδυνα παιχνίδια με την ασφάλεια του κράτους, για κατάλυση του πολιτεύματος. Τα ΜΜΕ και οι πατριώτες θα είχαν ανέβει στα κάγκελα. Θα τον κρεμούσαν τον Τσίπρα ανάποδα στο Σύνταγμα. Δε θα άντεχε ούτε μερικές ημέρες. Μέχρι και η Εκκλησία θα έδειχνε φρικαρισμένη. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.

Να προβλέψω και κάτι ακόμα πιο δυναμικό, που ίσως σας φανεί και ακραίο, αλλά δε νομίζω ότι θα απείχε πολύ από την πραγματικότητα: θα είχαμε και κινήσεις του στρατού. Δεν αποκλείεται να βλέπαμε και αντιδράσεις από το στράτευμα του οποίου παρακολουθείται ο αρχηγός του από άγνωστους κύκλους, πράγμα που συνιστά εσχάτη προδοσία κ.ο.κ.

Αμφιβάλλετε ότι θα γίνονταν όλα αυτά; Μήπως δε θυμάστε που έλεγε, ακόμα και στη Βουλή, ο λαϊκιστής κ. Μητσοτάκης, ότι ο Τσίπρας αντάλλαξε το όνομα της Μακεδονίας με την 13η σύνταξη;

Τώρα λοιπόν που έχουμε όντως παρακολούθηση του ΓΕΕΘΑ, όλοι αυτοί οι πατριώτες (δημοσιογράφοι και πολιτικοί) είναι εξαφανισμένοι, δε λένε ούτε λέξη. Οι Μακεδονομάχοι έγιναν μακεδονικός χαλβάς. Κάποιος υποκλέπτει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και δεν αντιδρούν καν. Πού χάθηκαν τώρα όλοι εκείνοι που έλεγαν ύμνους για τον Έβρο, για τον φράκτη και την αντίδραση του ελληνικού κράτους στην… εισβολή των μεταναστών, γιατί εξαφανίστηκαν τώρα που έγιναν σουρωτήρι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ. Φλώρου;

Της πλάκας… 

❝ ετικέτες ❞ #ΣΥΡΙΖΑ