«Η επόμενη Κυριακή θα είναι καθοριστική. Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι Τους αγώνες στο πραγματικό πεδίο. Στη Βουλή και στην κοινωνία» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου σε δηλώσεις της μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Κάλεσμα προς τους πολίτες να ψηφίσουν και την άλλη Κυριακή, στο β’ γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε η Έφη Αχτσιόγλου.

Αφού έκανε λόγο για «μια μεγάλη βραδιά για την παράταξή μας», αναφερόμενη στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου («η συμμετοχή είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιτίθενται στις αξίες μας», είπε χαρακτηριστικά), η κ. Αχτσιόγλου σχολίασε το αποτέλεσμα με πολιτικούς όρους, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον αντίπαλό της, Στέφανο Κασσελάκη.

Η επόμενη Κυριακή «θα είναι καθοριστική», είπε, προσθέτοντας πως «θα καθορίσει εάν τους αγώνες θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους» και με όρους  «σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης».

«Δεν πρέπει να  να πορευόμαστε στα θολά νερά των εύκολων λύσεων», δήλωσε επίσης με νόημα, τονίζοντας πως «έχουμε ευθύνη» απέναντι στον ελληνικό λαό.

«Μαζί για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει», κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Αχτσιόγλου.

❝ ετικέτες ❞ #ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ