Τιμημένοι μου αναγνώστες, ένιωσα πολύ κοντά στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες. Όλα τα παπαγαλάκια, μας έδειχναν τον Μπλίνκεν και τον Κυριάκο, τον Μπλίνκεν με τον Δένδια, τον Μπλίνκεν με την Μενδώνη. Ακόμη και τον Μπλίνκεν με τον Τσίπρα έδειξαν. Τώρα αν μπήκαν στην ουσία νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας το γράψω. Ποιά ουσία και ποια αλήθεια για ποιές συνομιλίες. Μεγαλύτερη έκταση στις ιστοσελίδες “του Πέτσα”, πιάνει η βόλτα του Μπλίνκεν με την Μενδώνη και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά η γαργάρα για το Τουρκολυβικό μνημόνιο μπροστά στα μούτρα του Δένδια.

Λέτε να γίνουν πιο … οπτιμιστες;

Σας έχω πει τιμημένοι μου αναγνώστες ότι η Στήλη Άλατος , δεν θα την αφήσει την Τράπεζα Αττικής, όσο κι αν θα ήθελαν κάποιοι να σταματήσω να γράφω τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτάκια μου. Μαθαίνω λοιπόν , καλά μου παιδιά ότι έχουν αρχίσει και βάζουν πολλούς όρους για να μπουν, εκεί στην Attica bank οι της Thrivest ( Μπάκος – Καυμενακης και Eξάρχου ). Το παίζουν δηλαδή λίγο “βαριά πεπόνια”. Για να τελειώνουμε , δεν υπάρχει περίπτωση ο Γιάννης ο Στουρνάρας να τους την παραδώσει «good bank” όπως τη θέλουν και να προκαλέσει ζημιά 3 δισ ευρώ στο Δημόσιο με την … bad bank και τους «σκελετούς» της Attica. Όποτε ας γίνουν λίγο πιο … «οπτιμιστές» στα σχέδια τους γιατί όπως ακούγεται στην πιάτσα, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

ΥΓ: Δεν είναι τυχαίο το … χρώμα της παροιμίας, καλά μου και υποψιασμένα μου παιδιά και αναγνώστες της Στήλης

Έκανε κωλοτούμπα ο Παύλος; Ποια κωλοτούμπα … ;

Καλά μου και υποψιασμενα μου παιδιά μόνο στο the faq, το είχατε διαβάσει. Καμία κωλοτουμπα δεν έκανε . Στα όργανα είπε θα φέρει το θέμα Χαιρετακη και το εννοεί. Όπως εννοεί και το ότι αν δεν αποκατασταθεί το «λάθος» δεν θα είναι ούτε ο ίδιος υποψήφιος. Εδώ θα είμαστε αγαπητές συναδέλφισσες ( Στήλες) και θα το δούμε ποια, θα δικαιωθεί. Τώρα, το ποιους θα πειράξει αν δικαιωθεί η Στήλη Άλατος, αυτό δεν θέλω να το γράψω, τιμημένοι μου αναγνώστες. Θα το δούμε στα επόμενα… επεισόδια

Το Μαξίμου δεν θέλει προσέγγιση Τσίπρα – Βενιζέλου και βάζει μπροστά τον ΓΑΠ

Κάθισα και σκέφτηκα, τιμημένοι μου αναγνώστες, πόσο τους πείραξε και αν τους πείραξε εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου, η υποτιθέμενη συνάντηση Παπανδρέου -Τσίπρα. Και είπα με αυτήν την ροπή, που έχω η Στήλη Άλατος στα τρελά σενάρια. Κι αν στο Μαξίμου τους είχε τρομάξει η προσέγγιση Βενιζέλου- Τσίπρα στο ζήτημα των υποκλοπών και ήθελαν να βρουν τρόπο να την “κάψουν”, τι θα έκαναν; Θα έβαζαν τα παπαγαλάκια τους εν χορώ, να μεγαλοποιήσουν την είδηση και εν τέλει να φτάσουν στο σημείο, να γράψουν ότι τον Παπανδρέου ήθελε για μπροστινό ο Τσίπρας και όχι τον Βενιζέλο και κατευθύνθηκε στον Βενιζέλο , αφού δεν τα βρήκαν με τον ΓΑΠ. Τρελά σενάρια, καθώς όπως μαθαίνει η Στήλη Άλατος, ο ΓΑΠ, ελάχιστα ενδιαφέρεται για την ελληνική πολιτική σκηνή, έχει άλλα στο μυαλό του. Σας τις γράφω όλες τις πληροφορίες καλά μου παιδιά, για να μην έχετε κανένα παράπονο.

Υ.Γ.  Δεν ξέρετε πόσο γελάω καλά μου παιδιά. Μα είναι δυνατόν κάτι που γράφει το the faq, ως ερμηνεία μιας δήλωσης  δύο ώρες νωρίτερα από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες, να μην θεωρείται αξιόπιστο, από κάποιους, που λειτουργούν με αποκλεισμούς και για να μην εκτεθούν, ότι δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, να μοιράζουν, ως ενημέρωση τα … αντίγραφα; Έλα μου ντε. Είναι δυνατόν; …

❝ ετικέτες ❞ #ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ