Ούτε ο φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου γλίτωσε από το μένος της ΕΛΑΣ έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Ακόμη μία καταγγελία για την τυφλή και άγρια καταστολή της ΕΛ.ΑΣ.κατά τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείαςεκτός από τον πυροσβέστη ο οποίος τραυματίστηκε από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, από το μένος των αστυνομικών αρχών δεν γλίτωσε ούτε ο φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΦΕ ο φωτορεπόρτερ Ορέστης Παναγιώτου τραυματίστηκε από «αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. «Κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα, ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ, τραυματίστηκε από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού, κατά την στιγμή της ρίψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών».

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η ακριβής ιατρική εκτίμηση, ενώ ο τραυματισμός του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρός.

❝ ετικέτες ❞ #ΜΑΤ