Για γέλια και για κλάματα ήταν οι δυο σεσημασμένοι Έλληνες που έκλεψαν τη νύχτα της Τρίτης από μια επιχείρηση στην Ιεράπετρα ένα αγροτικό φορτηγάκι το οποίο είχε μόλις αγοράσει ο ιδιοκτήτης της, του προκάλεσαν σημαντικές ζημιές και, όταν ακινητοποιήθηκε, ο ένας από αυτούς… αποκοιμήθηκε στο εσωτερικό του!

Οι δράστες, που φαίνεται πως βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, κινήθηκαν με το κλεμμένο φορτηγάκι προς την κοινότητα της Επισκοπής όπου τράκαραν κάποια σταθμευμένα οχήματα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την Ιεράπετρα, χωρίς να εντοπιστούν τα ίχνη τους. Όμως, το όχημα ακινητοποιήθηκε στον δρόμο καθώς είχε σκάσει ένα λάστιχο.

Το πρωί της Τετάρτης, περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι το φορτηγάκι ήταν σταθμευμένο στη μέση του επαρχιακού δρόμου Επισκοπής- Ιεράπετρας με τον οδηγό να κοιμάται σαν αγγελούδι!

Στο σημείο έφτασαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου με κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου, επικίνδυνη οδήγηση και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, ενώ αναζητούν τον συνεργό του που είχε διαφύγει όταν ακινητοποιήθηκε το κλεμμένο όχημα.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν η κλοπή του αγροτικού συνδέεται με πρόσφατα περιστατικά που είχαν στόχο τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς πρόσφατα από εμπρησμό, ενώ και ο ίδιος λίγες ημέρες μετά έπεσε θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού από αγνώστους!

❝ ετικέτες ❞ #ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ