Τον τελευταίο χρόνο ανακάλυψαν και την «υβριδική απειλή». Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών τα παραμάγαζα της ΕΥΠ που διατηρεί η κυβέρνηση ως εφεδρεία, ξεμύτισαν από τους σκοτεινούς θαλάμους του Διαδικτύου για να λανσάρουν το αφήγημα ότι πίσω από την καταγγελία Ανδρουλάκη και των όσων επακολούθησαν βρίσκονται οι Ρώσοι και οι Τούρκοι που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις της ΕΕ που αντιστάθηκαν στην Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Άποψη που ενστερνίστηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός αρκετές φορές στον δημόσιο διάλογο, χωρίς ωστόσο να προσκομίζει κανένα στοιχείο καθιστώντας αναξιόπιστο το όλο αφήγημα.

Αίφνης μέσα στην δίνη της τραγωδίας των Τεμπών καθώς η κυβέρνηση κατρακυλάει δημοσκοπικά επαναφέρουν το αφήγημα της υβριδικής απειλής με μια ιστορία που εάν όντως είναι αληθινή εκθέτει πρωτίστως τον ίδιο τον πρωθυπουργό που προΐσταται της ΕΥΠ.

Πράγμα ασυνήθιστο για την ΕΥΠ εκδίδει χτες ανακοίνωση για μια υπόθεση κατασκοπείας στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια μια Ρωσίδα κατάσκοπο με ελληνική ιθαγένεια, ελληνικό διαβατήριο και ταυτότητα, η οποία ωστόσο ΔΕΝ βρίσκεται στα χέρια των Ελληνικών Αρχών!

Πρόκειται για μια νεφελώδη υπόθεση που γεννά πλείστα όσα ερωτήματα που εάν όντως είναι αληθινή εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση της ΝΔ καθώς παραπέμπει ευθέως στον τρόπο διαφυγής του Μιχάλη Χριστοφοράκου την περίοδο του σκανδάλου της Siemens.

Καταρχάς όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο ότι η ΕΥΠ ενημερώθηκε από ξένη υπηρεσία αρκετό καιρό πριν για τον συγκεκριμένο «στόχο». Και το ερώτημα είναι τι έπραξε η ΕΥΠ ; Συνεργάστηκε με την Ελληνική Αστυνομία; Προφανώς ΟΧΙ!

Και το πιο παράδοξο: Από τη στιγμή που την παρακολουθούσαν ως “στόχο” δεν ακύρωσαν διαβατήριο και ταυτότητα, ούτε κίνησαν την διαδικασία άρσης της ιθαγένειας που της είχε δοθεί. Θεωρητικά μέχρι χτες η «κατάσκοπος» θα μπορούσε ανενόχλητη να ταξιδεύει στις χώρες Σέγκεν.

Γι άλλη μια φορά στην κυβέρνηση φαίνεται ότι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Το έξυπνο πουλάκι από την μύτη πιάνεται…

❝ ετικέτες ❞ #ΕΥΠ