Ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα στην Πάρο καθώς ένας τεχνίτης έκανε γυαλιά καρφιά το σπίτι ενός 60χρονου ο οποίος τον είχε καλέσει για εργασίες και του ζήτησε να αποχωρήσει επειδή είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν ένας 60χρονος Γαλλοαιγύπτιος που διαμένει εδώ και χρόνια στην Πάρο, κάλεσε Αιγύπτιο τεχνίτη προκειμένου ο τελευταίος να προβεί σε ορισμένες εργασίες, αναγκαίες για τη συντήρηση του σπιτιού.

Έκτοτε όμως τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του ιστότοπου parianostypos.gr, ο τεχνίτης εγκαταστάθηκε με το έτσι το θέλω στην οικία του 60χρονου, ενώ ταυτόχρονα νόσησε και από κορωνοϊό .

Τότε ο Γαλοαιγύπτιος ζήτησε από τον τεχνίτη να αποχωρήσει από το σπίτι ωστόσο ο τελευταίος αρνήθηκε. Μάλιστα ο 60χρονος κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Όμως μετά τη σύσταση που έκαναν οι αστυνομικές Αρχές στον Αιγύπτιο τεχνίτη να εγκαταλείψει την οικία τα πράγματα πήραν μια εξαιρετικά απρόβλεπτη τροπή.

Συγκεκριμένα ο τεχνίτης έκανε πως φεύγει, ωστόσο επέστρεψε σύντομα και σαν μαινόμενος «ταύρος» έκανε «γυαλιά – καρφιά» το σπίτι σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος των ζημιών που προκάλεσε ο δράστης ανέρχεται σε 50.000 ευρώ.

Ο πρωταγωνιστής του συμβάντος συνελήφθη από αστυνομικούς στο λιμάνι της Πάρου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για να εγκαταλείψει το νησί. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.

❝ ετικέτες ❞ #ΠΑΡΟΣ