Τρεις λουόμενοι, μεγάλης ηλικίας, έχασαν τη ζωή τους. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/08/2022) ένας ηλικιωμένος, από την παραλία «Ρέμβη» Καβάλας. Ο άνδρας, 90 ετών, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δεύτερος άνδρας, 81 ετών, ανασύρθηκε νωρίς το πρωί, χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, στην παραλία «Μπανιέρες» Ναυπλίου. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο τρίτος πνιγμός σημειώθηκε στο Μαράθι του ακρωτηρίου Χανίων. Ο 79χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το Λιμενικό.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 79χρονος ημεδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή «Μαράθι» ακρωτηρίου Χανίων. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Και για τις τρεις περιπτώσεις, το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση, ενώ έχει παραγγελθεί και διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι δύο διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Η πρώτη αφορά σε 69χρονη ασθενή από την Τήνο στη Σύρο και η δεύτερη σε 78χρονο από τη Νάξο και πάλι στη Σύρο.

❝ ετικέτες ❞ #ΠΝΙΓΜΟΙ