Αναγνωρίζοντας την σημαντική της δυναμική, αλλά και τις ιδιαιτερότητές της όπως αυτές προέκυψαν από την επικαιρότητα των τελευταίων ετών, οι πολιτικοί αρχηγοί των πρώτων τριών σε δύναμη κομμάτων στη βουλή, ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Λάρισα τις επόμενες ημέρες. Την αρχή κάνει αύριο Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, για να ακολουθήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και να ξανάρθει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά την επίσκεψη… αστραπή που πραγματοποίησε στις αρχές της εβδομάδας, ο κ.  Κασσελάκης αναμένεται να έρθει ξανά σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr,  για να πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 3 Ιουνίου, με πιθανότερο χώρο, αυτόν της πλατείας Ταχυδρομείου. Μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα την ιδιαίτερη βαρύτητα που θέλει να δώσει στον κάμπο ο ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενος και τη συγκυρία αφενός του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών που συνεχίζει να συντηρείται στην επικαιρότητα ενόψει της έναρξης της δίκης – πιθανότατα – το ερχόμενο Φθινόπωρο, αλλά και λόγω των μεγάλων πληγών που έχουν ανοίξει οι καταστροφές του περασμένου Σεπτεμβρίου, οι οποίες συνεχίζουν να προκαλούν φθορά στην κυβέρνηση.

Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν λάβει ακόμη τελικές αποφάσεις, με τα σενάρια να είναι δύο: Το ένα ο πρωθυπουργός να πραγματοποιήσει επίσης ανοιχτή συγκέντρωση στη Λάρισα και το δεύτερο να κάνει μία επίσκεψη με «στοχεύσεις και συμβολισμούς». Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Μητσοτάκη να έχει τη θεσσαλική πρωτεύουσα στην ατζέντα του για το τελευταίο δεκαήμερο πριν την κάλπη (29 Μαΐου με 1 Ιουνίου το πιθανότερο διάστημα), αλλά ίσως

Το δυνατό χαρτί της έλευσης στη χώρα μας του πολιτικού αντιπάλου της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν, υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για το αξίωμα, Νίκολας Σμιτ, παίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει αύριο στις 8 το απόγευμα σε ανοιχτή συγκέντρωση μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ακολούθως θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του. Όπως εξήγησε σε δηλώσεις της προχθές Παρασκευή, η Λαρισαία βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, η κοινή παρουσία Ανδρουλάκη και Σμιτ δίνει το στίγμα και «ξεκινά τον αγώνα των ευρωεκλογών από τη Λάρισα», με σκοπό «να συνδέσουν τη Θεσσαλία με την Ευρώπη», ως «δέσμευση στον λαό» της περιοχής.

Απόστολος Ράιδος

www.onlarissa.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024