Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε το απόγευμα της Δευτέρας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας. Κάτι που παρατήρησε κι ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας που έμεινε έκπληκτος από την προσέλευση του κόσμου.

Βέβαια ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας πρόλαβε να ενημερώσει το κοινό για την προειδοποίησή του «πως η αίθουσα θα ήταν μικρή», η κα Λιακούλη του πέταξε το γάντι και ζήτησε από την Περιφέρεια και το Δήμο να κατασκευάσουν μία μεγαλύτερη, όταν το Δημοτικό Ωδείο της πόλης δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει κάποια αντίστοιχη εκδήλωση.

Και στο κλίμα ενότητας και συνεργασίας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρήκε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα της από τη Λάρισα. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «είναι δύσκολοι καιροί για μικρούς ήρωες ή για μεγάλα όνειρα. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεσαι στηρίγματα, για να τα μοιράζεσαι και να ακουμπάει ο ένας τον άλλον. Δεν έχουμε το περιθώριο να είμαστε λίγοι, ούτε καν πολλοί, αλλά όχι όλοι μαζί».

«Είναι μονόδρομος πλέον μετά από όσα έχουν συμβεί είναι να είμαστε όλοι μαζί. Το σύνθημα από τη Λάρισα είναι ότι παλεύουμε, δουλεύουμε, αγωνιούμε, οραματιζόμαστε όλοι μαζί», κατέληξε η κα Λιακούλη που δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα όλων, ανεξαρτήτως… χρώματος ή κόμματος.

Χρ. Τζ,

❝ ετικέτες ❞ #ΛΙΑΚΟΥΛΗ