Καταγγελία – αναφορά κατά της  “ΔΕΔΔΗΕ” Α.Ε. με αφορμή τη χθεσινή πολύωρη διακοπή ρεύματος κατέθεσε στην Εισαγγελία Λάρισας ο πρόεδρος της 21 admedia, Αχιλλέας Νταβέλης.

Ο κ. Νταβέλης, όπως ανέφερε στη κάμερα του FORMedia TV, ζήτησε την παρέμβαση της αρμόδιας εισαγγελέως για να διερευνηθεί το ζήτημα της διακοπής ρεύματος  και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Νταβέλης:

“Προσήλθα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο ως Λαρισαίος πολίτης και όχι ως επιχειρηματίας ή θεσμικός παράγοντας, για να ενώσω τη φωνή μου μαζί με χιλιάδες συμπολίτες μας και να καταγγείλω το απαράδεκτο, το πρωτοφανές για την ένταση -ενόψει και του γνωστού καιρικά φαινομένου του καύσωνα που ήταν προδεδηλωμένο από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα συμβεί- γεγονός της αναλγησίας, της αδιαφορίας και της αδικαιολόγητης μέχρι και σήμερα διακοπής ρεύματος που υποστήκαμε επί τουλάχιστον τετραώρου, χθες, τις πιο θερμές ώρες της ημέρας, μετά τις 3 το μεσημέρι.

Μια διακοπή η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη. Μια διακοπή η οποία ήταν απολύτως αδικαιολόγητη. Αναγκαστήκαμε να δεχθούμε δεκάδες κλήσεις λόγω των κλινικών που διαθέτουμε στο κέντρο της πόλης, από απελπισμένους ηλικιωμένους  συμπολίτες να συμβάλλουμε είτε για λόγους έλλειψης κλιματισμού είτε για λόγους αδυναμίας κάλυψης οξυγόνου γιατί πολλοί από αυτούς ήταν υπό καθεστώς οξυγονοθεραπείας.

Για όλους αυτούς τους λόγους ήρθαμε να καταγγείλουμε μια στάση, η οποία εν έτει 2022 είναι ανιστόρητη, είναι απαράδεχτη, είναι αδικαιολόγητη. Ζητούμε επίσημες εξηγήσεις από την αρμόδια υπηρεσία, από την ΔΕΔΔΗΕ η οποία είναι υπόλογη για όλο αυτό το φαινόμενο και βέβαια είναι περιττό να αναφέρουμε ότι έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι μπροστά μας. Αν έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο με αυτά τα φαινόμενα, αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο η πόλη σε επίπεδο ρευματοδότησης δεν μπορεί να είναι ούτε έρμαιο των διαθέσεων συγκεκριμένων συνεργείων ή συγκεκριμένων κυρίων, ούτε ακάλυπτη.

Επιθυμούμε πλήρη διαφάνεια. Ζήτησα την παρέμβαση της αρμόδιας εισαγγελέως για να διερευνηθεί αυτό το ζήτημα, το οποίο προκαλεί τη νοημοσύνη όλων των συμπολιτών, μέχρι τέλους. Το κράτος εν κράτει το 2022 δεν ισχύει. Κάθε πολίτης για τη στάση και τη συμπεριφορά του θα είναι αρμοδίως υπόλογος. Συνεπώς και οι συγκεκριμένοι κύριοι θα πρέπει να είναι υπόλογοι για τη χθεσινή στάση και τα χθεσινά τους αποτελέσματα. Ζητούμε πλήρη διαφάνεια”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της FORMedia TV, Πάνου Γαρουφαλιά, σχετικά με το αν επηρέασε η διακοπή την 21admedia  ο κ. Νταβέλης απάντησε:

Χτύπησε όλο το σύστημα στον Ιπποκράτη, στα Ταμπάκικα και στο μισό κέντρο της πόλεως. Επαναλαμβάνω δεν ήρθα ως πληττόμενος επιχειρηματίας να καταθέσω επώνυμα την καταγγελία μου. Ήρθα σαν ένας πολίτης ο οποίος αγανακτεί για την αναλγησία, την αδιαφορία και το γεγονός ότι κάποιοι κύριοι, ελέω Θεού, πιστεύουν ότι είναι υπεράνω όλων. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, είναι επιεικώς απαράδεκτο.

www.formedia.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΝΤΑΒΕΛΗΣ