Κλειστή παραμένει η γέφυρα της Αγίας Παρασκευής των Τεμπών πέντε μήνες μετά την καταστροφική πλημμύρα που την διέλυσε.

Ο εισαγγελέας έχει παρέμβει για το συγκεκριμένο θέμα και γίνεται έρευνα προκειμένου ξεμπλεχτεί το κουβάρι της γραφειοκρατίας και να βρεθεί σε ποιον ανήκει για να μπορέσουν να ξεκινήσουν και οι εργασίες αποκατάστασης

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γ. Μανώλης στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση: «Δεν μπορούμε να βρούμε σε ποιον ανήκει η γέφυρα και ποιος την κατασκεύασε γιατί δεν βρίσκουμε τους φακέλους και τις μελέτες του έργου που έγινε το 1960».

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η πεζογέφυρα να παραμένει κλειστή και να μην έχει γίνει ούτε μισό βήμα για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου όταν το νερό του Πηνειού είχε φτάσει τα 15 μέτρα στο σημείο, με αποτέλεσμα να πέσουν δύο τεράστια δέντρα πάνω της και να υποστεί τεράστιες καταστροφές.

Η Ένωση Εφοπλιστών υπενθυμίζεται πως είχε δεσμευτεί να προσφέρει τα χρήματα για να αποκατασταθούν οι ζημιές, ωστόσο εφόσον υπάρχει αυτό το γραφειοκρατικό μπέρδεμα δεν υπάρχει και υπηρεσία να παραλάβει το ποσό για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

❝ ετικέτες ❞ #ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ