Μετά την εξάλειψη των μέτρων κατά της πανδημίας και σε συνδυασμό με την καλοκαιρινή περίοδο, αρκετοί είναι οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα. Ο Βόλος είναι μία από τις πόλεις που γοητεύει κάθε χρόνο τους ξένους με αποτέλεσμα να αποτελεί μία από τις επιλογές τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συχνή κατάπλευση εντυπωσιακών κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου, από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, γεμάτα με τουρίστες. Ευχάριστο για την πόλη μας είναι το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς παραμένουν για μέρες στην πόλη του Βόλου, επισκέπτονται το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Μακρινίτσα, την Πορταριά, ενώ άλλοι μεταβαίνουν στα Μετέωρα.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Γεωργία Τοκαλή, μέχρι το τέλος της χρονιάς, βάσει στοιχείων, αναμένονται άλλα 46 κρουαζιερόπλοια στην πόλη του Βόλου, κάτι που θα βοηθήσει πολύ και την αγορά της πόλης με τα έσοδα που θα αποφέρει αυτή η κινητικότητα.

Η κυρία Τοκαλή τονίζει ότι υπάρχει οργάνωση και μεράκι ώστε οι τουρίστες που έρχονται να εφοδιάζονται άμεσα με ενημερωτικά φυλλάδια και κατευθυντήριες γραμμές για το ποιες περιοχές της Μαγνησίας να επισκεφθούν.

Πηγή: thenewspaper.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΒΟΛΟΣ