Καλογυρισμένο και «σφιχτό» ντοκιμαντέρ θύμιζε η περιοδεία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Λάρισας, με το Σωτήριο και τις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης να βρίσκονται το μεσημέρι της Δευτέρας στο επίκεντρο των επισκέψεών του.

Άνετος και απόλυτα επικοινωνιακός, μίλησε με κόσμο, ανέβηκε σε αγροτικό και περπάτησε στις λάσπες, είδε από… ψηλά την κατεστραμμένη επιχείρηση βιομάζας, προσκύνησε στο εκκλησάκι της Γιάννουλης και έδειξε την αγάπη του στα ζώα, για να καταλήξει στις απαραίτητες selfie με λαϊκούς και… κληρικούς που έσπευσαν να τον συναντήσουν.

Στο πλευρό του πάντα ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος, Βασίλης Κόκκαλης, με τον συνονόματό του, Βασίλη Ζωγράφο, Συντονιστή της Νομαρχιακής, να καταγράφει μια πολύ πιο διακριτική παρουσία.

Κάποιες φωνές πως «όλοι ίδιοι είστε», που ακούστηκαν από μπαλκόνι των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, ουδόλως τον πτόησαν, με το πρόγραμμά του να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα και τον ίδιο να επιστρέφει στη βάση του με γεμάτη ατζέντα και εικόνες «συντέλειας», όπως χαρακτήρισε τα όσα αντίκρυσε στις πληγείσες περιοχές που επισκέφθηκε.

Ε.Π.

www.larissapress.g

❝ ετικέτες ❞ #ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ