Οι πανεπιστημιακοί δεν ψηφίζουν τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κ. Αχιλλέα Νταβέλη όπως γράφει το gegonota.news σε ρεπορτάζ της Κατερίνας Τασοπούλου για τις εκλογές στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Γράφει συγκεκριμένα στα gegonota.news “ο πρόεδρος της ΑΕΛ, ιδιοκτήτης ΜΜΕ και επιχειρηματίας Λάρισας Αχιλλέας Νταβέλης, κατέθεσε αίτηση για να εκλεγεί στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια πρόσωπα τον διαβεβαίωσαν πως μπορεί να είναι ένας εκ των πέντε εκλεκτών των εξωτερικών μελών, αλλά στις ψηφοφορίες που έχουν γίνει για τις επιλογές προσώπων δεν τον πρότεινε κανένας από τους έξι πανεπιστημιακούς που ορίζουν τις επιλογές, με την ψήφο τους.

Για τους πανεπιστημιακούς που έχουν αναφορά στην κεντροαριστερά δεν υπήρχε κανένα ενδεχόμενο να προταθεί, αλλά και οι πανεπιστημιακοί που έχουν αναφορά στην κεντροδεξιά, τον αγνόησαν και δεν τον συμπεριέλαβαν στις προτάσεις των προσώπων που κρίνονται. Η μόνη συμφωνία των έξι πανεπιστημιακών στις διαδικασίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, είναι πως ουδείς ήθελε να προτείνει τον πρόεδρο της ΑΕΛ”.

Η ιστορία ωστόσο δεν φαίνεται πως έχει τελειώσει καθώς ακολουθούν και άλλες ψηφοφορίες.

ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA ΝΤΑΒΕΛΗ

Εντωμεταξύ η επένδυσή του στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δεν προχωρά με τον τρόπο που θα ήθελε ο ίδιος ο εκδότης. Τους τελευταίους μήνες καταγράφεται σειρά αποχωρήσεων με εξέχουσες αυτές των Μαρίνας Αποστολοπούλου που είχε αναλάβει τη διεύθυνση της εφημερίδας του, Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους που είχε αναλάβει ρόλο γενικού διευθυντή, Γιάννη Σιούλα – αρχισυντάκτη της εφημερίδας, Μενέλαου Κατσαμπέλα – υπεύθυνου του ειδησεογραφικού site και πολλών ακόμη.

❝ ετικέτες ❞ #ΝΤΑΒΕΛΗΣ