Μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που αποτέλεσε μία πρώτης τάξης ευκαιρία και για πολιτική αποσυμπίεση, πολιτών και κομμάτων, άπαντες λαμβάνουν θέσεις στα «χαρακώματα» ενόψει της δεύτερης προσφυγής στην κάλπη στις 25 Ιουνίου. Η Λάρισα, ως οκταεδρική εκλογική περιφέρεια, θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο σχεδόν όλων των κομμάτων, αποσκοπώντας σε αύξηση της εκλογικής τους επιρροής.

Στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε προ ημερών τα πλάνα για επίσκεψη στη Θεσσαλία και μεταξύ άλλων και στα Φάρσαλα. Πηγές από το κόμμα ωστόσο αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη στα βόρεια του νομού, στην Ελασσόνα, στοχεύοντας στα υψηλά ποσοστά που έχει καταγράψει εκεί η «Νίκη».

Ωστόσο, την ευρύτερη περιοχή αναμένεται να «οργώσουν» δύο προβεβλημένα στελέχη και πρώην μέλη της κυβέρνησης, οι Νίκος Χαρδαλιάς και Σοφία Ζαχαράκη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, θα έρθουν την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου και θα επισκεφθούν σχεδόν όλη την εκλογική περιφέρεια, ξεκινώντας από το ορεινό Λιβάδι της Ελασσόνας στα βόρεια και καταλήγοντας νότια, στα Φάρσαλα.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την ίδια ώρα στον ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρεί την εκλογική του ανάταξη, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έρθει και σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο στη Λάρισα. Αυτή τη φορά ωστόσο, την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιουνίου, δε θα πραγματοποιήσει ομιλία τύπου κλειστού γυμναστηρίου Αλκαζάρ, αλλά θα συμμετάσχει σε θεματική εκδήλωση, σε χώρο που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν βέβαιη την έλευση του Νίκου Ανδρουλάκη στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα πριν ή μετά την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στον Βόλο. Δεν αποκλείεται τέλος, όπως σημείωνε αξιωματούχος του Κινήματος στη Λάρισα, η επίσκεψη να γίνει και την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Απόστολος Ράιδος

❝ ετικέτες ❞ #ΛΑΡΙΣΑ