• Μία ουρολόγος εξηγεί πώς θα της προκαλέσεις ακόμα μεγαλύτερη διέγερση στο κρεβάτι για να τη φέρεις σε οργασμό.
  • ONEMAN

Τα φιλιά, τα χάδια, τα άλλοτε τρυφερά και άλλοτε kinky λόγια, τα προκαταρκτικά, ο πειραματισμός με sex toys, οι στάσεις που ανακατεύουν την τράπουλα της ερωτικής σας ζωής και κάνουν λίγο πιο πικάντικα τα πράγματα στο κρεβάτι.

Είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη διέγερση στη σύντροφό σου και να την οδηγήσουν λίγο πιο εύκολα στον οργασμό, που δεν τον έχει δεδομένο. 

Σύμφωνα με την Dr. Rena Malik, ουρολόγο, χειρουργό πυελού και sex expert, χρησιμοποιεί το κανάλι της στο YouTube για να διαλύσει την παραπληροφόρηση σχετικά με το σεξ και να προσφέρει συμβουλές ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να απολαύσουν μία πιο ασφαλή και ευχάριστη σεξουαλική ζωή, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι για τη μεγιστοποίηση της γυναικείας ευχαρίστησης.

Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της, η ειδικός αναλύει τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 4.000 γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες και αφορούσε τις σεξουαλικές τεχνικές που μεγιστοποιούν την απόλαυσή τους. Τις ακόλουθες: 

Angling

Αυτή η τεχνική έχει να κάνει με την κυκλική κίνηση ή την ανύψωση ή το χαμήλωμα των γοφών της συντρόφου σου κατά τη διείσδυση, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη τριβή του εσωτερικού του κόλπου με το πέος. Όπως έδειξε η έρευνα, σχεδόν το 88% των γυναικών ανέφεραν ότι βίωσαν μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν το σεξ συνοδευόταν από την angling technique. 

Rocking

Εδώ, το πέος παραμένει μέσα στον κόλπο, χωρίς να συμβαίνει δηλαδή η χαρακτηριστική κίνηση του μέσα-έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι η έντονη τριβή της κλειτορίδας στη βουβωνική χώρα για τον ερεθισμό της πρώτης, με το 76% των γυναικών να δηλώνει μεγιστοποίηση της απόλαυσης.

Shallowing

Είναι η τεχνική κατά την οποία δεν υπάρχει ουσιαστικά διείσδυση του πέους, αλλά άγγιγμα της περιοχής της στην είσοδο του κόλπου. Η κορύφωση μπορεί να επιτευχθεί δηλαδή με το στοματικό σεξ, τα δάχτυλα, ένα ερωτικό βοήθημα ή ακόμα και με την εξωτερική πίεση που ασκεί το πέος στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Το 84% των γυναικών τόνισαν ότι απήλαυσαν τη συγκεκριμένη τεχνική, με το 25% αυτών να έρχεται σε οργασμό.

Pairing

Τέλος, με το pairing διεγείρεις την κλειτορίδα της με τα χέρια σου, ενώ διεισδύεις μέσα της. Το 70% των γυναικών υπογράμμισε τη σημασία που έχει αυτός ο συνδυασμός για την επίτευξη της κορύφωσης. 

www.oneman.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΣΕΞ