Εδώ, από αυτή τη στήλη σας έχουμε γράψει πολλές φορές για τη δύναμη του στοματικού σεξ. Είτε όταν αυτό που… ενεργεί είναι ο άντρας, είτε είναι η γυναίκα. Λύσεις υπάρχουν.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν το στοματικό είναι καλό τότε… δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια διεισδυτική πράξη.

Έτσι λοιπόν (ναι καλά το καταλάβατε, δεν θα πρωτοτυπήσουμε ούτε σήμερα) θα σας μιλήσουμε για μια στάση που… υπόσχεται να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στο σεξ.

Πρόκειται για μια στάση που εφαρμόζεται από τους άντρες στις γυναίκες! Με αυτή τη στάση οι άντρες δείχνουν ότι βάζουν την ευχαρίστηση της συντρόφου τους πάνω από όλα, ενώ οι γυναίκες… απλώς απολαμβάνουν. Win – win κατάσταση δηλαδή!

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το Queening!

Ιδού…

Όπως πιθανώς θα έχετε καταλάβει από την εικόνα, πρόκειται για μια στάση που δεν περιλαμβάνει διείσδυση, αλλά στοματικό σεξ.

Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και η γυναίκα «κάθεται» στο πρόσωπό του! Όπως δηλαδή κάθεται μια Βασίλισσα στον θρόνο της. Και στη συνέχεια… απολαμβάνει! (Αν στο παιχνίδι μπει… και ένα ψεύτικο στέμμα, εφόσον υπάρχει εύκαιρο, ακόμα καλύτερο).

Αφήστε την εκείνη να δώσει τον ρυθμό που θέλει με ελεγχόμενες κινήσεις -είναι άλλωστε από πάνω, μην το ξεχνάτε- και να καθορίσει τον βαθμό της έντασης.

Το όφελος για τον άνδρα είναι πως δίνει την υπέρτατη ευχαρίστηση στον σύντροφό του. Επίσης, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια υποταγής… αυτή η στάση είναι ιδανική, αφού εκείνη την ώρα η σύντροφός σας είναι ο πραγματικός κυρίαρχος του παιχνιδιού!

Όσο για τον οργασμό που δίνει αυτή η στάση; Σας αφήνουμε να το διαπιστώσετε μόνοι σας. Εσείς και… όλοι οι γείτονές σας!

Πηγή: in.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΣΕΞ