Η τεχνολογία έχει επηρεάσει τις σχέσεις μας και αυτό είναι δεδομένο

Πλέον, τα μηνύματα στο κινητό ή στα social media, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να ξεπεράσουν την αμηχανία τους μιλώντας με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Τι μπορείς να στείλεις όμως σε μια γυναίκα που σου αρέσει; Άλλωστε το πρώτο μήνυμα εκφράζει πολλά.

Το τι θα της στείλεις έχει να κάνει με το πόσο καλά την γνωρίζεις φυσικά και πόσες φορές έχετε βγει. Μην το ξεχνάς αυτό αποτελεί τη βάση για το μήνυμα που θα στείλεις.

1.Ρώτησε την κάτι

Στόχος του πρώτου μηνύματος είναι να την κάνεις να σου απαντήσει. Θέτοντας της λοιπόν μια ερώτηση αυξάνεις τις πιθανότητες να δεις μια απάντηση από εκείνη σε σχέση με το να της έστελνες ένα σκέτο μήνυμα, όπως ένα “γειά”. Με το να την ρωτήσεις κάτι, η κοπέλα θα σου απαντήσει έστω από ευγένεια κι έτσι θα έχεις μια ακόμα ευκαιρία να την κερδίσεις. Φυσικά, η ερώτηση σου πρέπει να είναι ευγενική.

Jenny.Gr

Pexels

2. Κάνε ένα κομπλιμέντο στο πρώτο μήνυμα

Σε όλους μας αρέσει να ακούμε έναν όμορφο σχόλιο. Έτσι, με το να στείλεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει ένα κομπλιμέντο από το πρώτο μήνυμα σίγουρα της φτιάχνεις τη διάθεση. Ακόμα, την κάνεις να σου απαντήσει ακόμα κι αν είναι μόνο για να σου απαντήσει ένα ευχαριστώ.

Φτιάξε τη διάθεση από το πρώτο μήνυμα

Το χιούμορ είναι κάτι που οι γυναίκες λατρεύουν!, Αν λοιπόν εσύ μπορείς να επιδείξεις το χιούμορ σου από το πρώτο κιόλας μήνυμα τότε αυτό είναι ένα τεράστιο ατού σου που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Με το να την κάνεις να γελάσει το βέβαιο είναι ότι θα σου απαντήσει.

jenny.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΣΧΕΣΕΙΣ