Στις μέρες μας πολύ πιο συχνά συναντάς τύπους να κάνουν περιστασιακό σεξ, παρά εκείνους που δεσμεύονται για μια κατάσταση πιο μόνιμη. Άλλοι προχωράνε σεξουαλικά με πρόσωπα που μόλις έχουν γνωρίσει μέσω εφαρμογών και άλλοι προτιμούν απλά τα one night stands. Επομένως πρέπει να έχεις μερικά πράγματα στο μυαλό σου πριν μπεις στη διαδικασία. Διάβασε παρακάτω για να προετοιμαστείς κατάλληλα.

Να εκφράζεις τα συναισθήματά σου

Με το περιστασιακό σεξ και οποιοδήποτε σεξ, πραγματικά μπορεί να έρθουν τα συναισθήματα και επιθυμίες εκεί που δεν το περιμένεις. Το ίδιο και στη σύντροφό σου. Πες τα όσο πιο γρήγορα μπορείς και ίσως δεις τα πράγματα να βελτιώνονται άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα είσαι κλειστό βιβλίο για το άλλο άτομο και φυσικά υπάρχει η πιθανότητα να ζητάτε παρόμοια πράγματα.

Δείξε σεβασμό στη σύντροφό σου

Ένας περιστασιακός ερωτικός σύντροφος έχει περισσότερες πιθανότητες να καταλήξει σε σχέση από οποιονδήποτε άλλον άκυρο άνθρωπο εκεί έξω, επομένως καλό είναι να δείχνεις σεβασμό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Το γεγονός ότι δεν είσαι αποκλειστικός δεν σου δίνει το ελεύθερο να γίνεις μαλάκας. Να είσαι όσο τον δυνατόν πιο ειλικρινής και να δείχνεις τις προθέσεις σου.

Πάρε προφυλάξεις

Αν κάνεις περιστασιακό σεξ με πολλούς ανθρώπους, θα πρέπει να χρησιμοποιείς προφυλακτικά και να εξετάζεσαι, ώστε να μην μεταδίδεις τίποτα. Επίσης φρόντισε τον εαυτό σου, όσο καλύτερα μπορείς και παράμεινε καθαρός σε όλες τις περιοχές.

Μη στέλνεις μπερδεμένα μηνύματα

Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος για αυτό που ψάχνεις στον άλλον όσο το δυνατόν πιο νωρίς χρονικά. Είναι σημαντικό και για τους δύο και θα κάνει και τη ζωή σου πιο εύκολη στη συνέχεια. Είτε θες κάτι πιο σοβαρό, είτε όχι.

Διασκέδασε, είναι περιστασιακό σεξ

Κάποια επιλέγει να κοιμηθεί μαζί σου, επειδή για τον έναν ή τον άλλον λόγο την κέρδισες με τον δικό σου τρόπο. Απόλαυσέ το και διασκέδασε, όσο το δυνατόν περισσότερο. Να είσαι χαλαρός και να μην σκέφτεσαι άλλα πράγματα εκείνη τουλάχιστον την ώρα.

Πηγή: askmen.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΣΕΞ