Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αναφέρθηκαν στο όνομα του Αλέξη Τσίπρα, ως «αρχιτέκτονα» της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε διπλό «φάουλ» υπέπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά τη δήλωση της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, η οποία αναφέρθηκε στη χώρα της με το όνομα Μακεδονία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε, τη Δευτέρα (13/5), με ανακοίνωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υπενθυμίζουμε ζήτησε την τήρηση της Συμφωνίας παρά τα όσα έλεγε προεκλογικά, στην οποία όμως δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Αλέξη Τσίπρα.

Στη μακροσκελέστατη ανακοίνωση, 607 λέξεων, ο συντάκτης δεν βρήκε χώρο να αναφέρει ονομαστικά τον «αρχιτέκτονα» της Συμφωνίας των Πρεσπών, για την οποία του απονεμήθηκε – μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ – το βραβείο Ειρήνης της Βεστφαλίας.

Το ίδιο όμως έγινε και λίγο αργότερα, στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας τα «βέλη» τους προς τη ΝΔ, στάθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, λησμονώντας ωστόσο κι αυτός να αναφέρει το όνομα του Αλέξη Τσίπρα…

Μ. Καλ.

www.ieidiseis.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΣΥΡΙΖΑ