Το βίντεο που πρέπει να ξαναγυριστεί με άλλο σπικάζ- «Κυριάκος Μητσοτάκης: κρατήστε αυτό το όνομα. Αυτός θα σας πάρει τα κλειδιά του σπιτιού σας»

Ένα βίντεο από τα παλιά και την αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα του 2015 – 2019 θυμήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με αφορμή το βιβλίο που ετοιμάζει. Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος καλούσε τον κόσμο να σημειώσει το όνομα «Γουίλιαμ Μακλάσκι», λέγοντας ότι θα είναι αυτός που θα πάρει τα κλειδιά των σπιτιών λόγω πλειστηριασμών.

«Κάνοντας τις τελευταίες διορθώσεις για το βιβλίο που ετοιμάζω για την περίοδο 2015-2019 θυμήθηκα αυτό το βίντεο.

Όταν το Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο προσπαθούσε πίσω από κάθε γωνία να εντοπίσει πως θα χάσει ο κόσμος το σπίτι του επί ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά επί ΣΥΡΙΖΑ κανένας δεν πήρε τα σπίτια του κόσμου. Αυτό το βίντεο πρέπει να ξαναγυριστεί. Όμως απλά ο κ. Αυτιάς να λέει: “Κυριάκος  Μητσοτάκης: κρατήστε αυτό το όνομα. Αυτός θα σας πάρει τα κλειδιά του σπιτιού σας“» σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Κάνοντας τις τελευταίες διορθώσεις για το βιβλίο που ετοιμάζω για την περίοδο 2015-2019 θυμήθηκα αυτό το βίντεο.

Όταν το Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο προσπαθούσε πίσω από κάθε γωνία να εντοπίσει πως θα χάσει ο κόσμος το σπίτι του επί ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά επί ΣΥΡΙΖΑ κανένας δεν πήρε τα σπίτια του κόσμου.

Αυτό το βίντεο πρέπει να ξαναγυριστεί. Όμως απλά ο κ. Αυτιάς να λέει: «Κυριάκος Μητσοτάκης: κρατήστε αυτό το όνομα. Αυτός θα σας πάρει τα κλειδιά του σπιτιού σας»

❝ ετικέτες ❞ #ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ