Στις 11 το πρωί το επικοινωνιακό σόου του υπουργού Εργασίας αφού πρώτα θα έχει περάσει και από το Μαξίμου

Με πόνο ψυχής, αλλά για τους εργοδότες και όχι για τους εργαζομένους, ο Κωστής Χατζηδάκης θα ανακοινώσει «ψίχουλα» ως αύξηση του κατώτατου μισθού την ώρα που οι νέοι και οι νέες δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους από την εκρηκτική ακρίβεια σε όλους του τομείς.

Η αναφορά δεν είναι διόλου ειρωνική καθώς ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας σε δήλωσή του άφησε να φανεί η αγωνία του καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στο κεντρικό ειδήσεων του Star: «Αύριο  (σ.σ Παρασκευή 17/3) θα ακούσετε μια σημαντική αύξηση. Δεν πανηγυρίζουμε γιατί δεν είναι λεφτά που τα δίνει το Δημόσιο, είναι λεφτά ιδιωτών».

Συνεχίζοντας υποστήριξε ότι «σίγουρα θα είναι μια σημαντική αύξηση, αλλά θα συνυπολογίζει τις αντοχές των επιχειρήσεων, γιατί χωρίς αυτές δεν υπάρχουν εργαζόμενοι, αλλά και τις αυξημένες ανάγκες των εργαζομένων, λόγω του πληθωρισμού». 

Στο δια ταύτα, ο Κωστής Χατζηδάκης θα συναντηθεί στις 10 το πρωί σήμερα (17/3) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια θα ανακοινώσει αύξηση στον κατώτατο μισθό που δεν θα έχει μπροστά το «8» αλλά το «7» όπως ο ίδιος έχει αναφέρει.

❝ ετικέτες ❞ #ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ