Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δώστε προσοχή.

Οι εκλογές που έρχονται είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες και κρίσιμες. Θα κριθούν η αυτοδυναμία και το εύρος της παντοδυναμίας Μητσοτάκη. Θα κριθεί η ηγεμονία στο χώρο της κεντροαριστεράς. Θα κριθούν οι συσχετισμοί δυνάμεων.

Σας το γράφω υπεύθυνα, ότι η ταπεινωτική ήττα που υπέστη ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανοίξει την όρεξη σε εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ κέντρα, επιχειρηματικά και άλλα, ώστε να προωθήσουν δικούς τους ανθρώπους στην ηγεσία του κόμματος.

Καλά πληροφορημένες πηγές ήδη κάνουν λόγο για σύστημα (με τη συμμετοχή και επιχειρηματικών συμφερόντων) που ετοιμάζεται να “στήσει” για την επόμενη ημέρα τη “λύση” Γαβριήλ Σακελλαρίδη, έστω και αν μία τέτοια λύση θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3%.

Οι ψηφοφόροι, φίλοι και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι. Θα πρέπει μάλιστα να τους προβληματίσει και η… περίεργη “ανάδειξη” της Ράνιας Τζίμας ως δήθεν “αντισυστημικής” δημοσιογράφου. Θα πρέπει να τους προβληματίσει το προμοτάρισμα της από κέντρα και παράκεντρα. Δεν θα πρέπει κάποιος να ξεχνά ότι απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, στο debate, η Ράνια Τζίμα είχε πεί ψέματα για τις συντάξεις, ψέματα που είχαν περάσει στο ντούκου.

Η ιστορία έχει πολύ “ψωμί”.

periodista.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ