Ο πρωθυπουργός, η διάβαση πεζών και ο κλαυσίγελος από τη σύγκρισή του με τους Beatles

Ηαλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές, η υπερβολή στο λιβάνισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη οδηγεί τελικά σε αντίθετα αποτελέσματα. Όπως σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ που οι τηλεθεατές δεν ήξεραν εάν έπρεπε να κλάψουν ή να γελάσουν με τη σύγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Beatles.

Αφορμή, μια από τις στημένες φωτογραφίες που μοιράζει το γραφείο του πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διασχίζει διάβαση πεζών στη Νέα Υόρκη, ενσταντανέ άκρως διαφωτιστικό για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Τη φωτογραφία φιλοξένησε η εφημερίδα «Καθημερινή» στην τελευταία της σελίδα και ήταν η αφορμή για νέο λιβάνισμα από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Εκστασιασμένος ο Δημήτρης Οικονόμου δείχνει στους τηλεθεατές τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που διασχίζει τη διάβαση πεζών και λέει το αμίμητο «περπατάει αλά Beatles. Καταπληκτικό. Καταπληκτική φωτογραφία. Ωραία η σύγκριση; Καταπληκτικό».

Για την ιστορία η εμβληματική φωτογραφία των Beatles κοσμούσε το εξώφυλλο του 11ου άλμπουμ του βρετανικού συγκροτήματος με τίτλο «Abbey Road».

❝ ετικέτες ❞ #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ