Θα πείτε πως ο καθένας μπορεί να κάνει όνειρα έως και την ίδια τη Δευτέρα Παρουσία! Και οι πολιτικοί πρέπει να έχουν όνειρα, αν και ο ρεαλισμός είναι πιο συνετός.

Στην περίπτωσή μας τώρα, ο πρόεδρος του άλλοτε ΠΑΣΟΚ, Ελιά, ΚΙΝΑΛ, ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και ό,τι άλλη αλλαγή χρειάστηκε για να ξεφύγουν από τα χρέη και τον καταποντισμό μάς είπε σήμερα πως ο στόχος δεν είναι να γίνει η σκιά του άλλοτε ΠΑΣΟΚ, Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλά… κυβέρνηση!

Με λίγα λόγια να νικήσει τη Νέα Δημοκρατία μόνο του.

Ας ξεχάσουμε πως μας έφεραν τα μνημόνια μαζί με τη Νέα Δημοκρατία, ας ξεχάσουμε πως ήταν υπό διάλυση και το κόμμα φυλλοροεί προς κάθε κατεύθυνση, κυρίως τροφοδοτώντας με στελέχη τη Νέα Δημοκρατία.

Ας ξεχάσουμε πως και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη φλερτάρει με τον σημιτικό χώρο.

Αλλά πώς ονειρεύεται ο Νίκος Ανδρουλάκης να γίνει κυβέρνηση όταν για συγκεκριμένους λόγους μασάει τα λόγια του απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Μη μιλήσουμε για Predator και όλο αυτό το προεκλογικό φλερτ με τη Νέα Δημοκρατία που θεωρούσε το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο τσεπάκι της ως κυβερνητικό δεκανίκι.

Αφορμή βέβαια ήταν η πρόσφατη δημοσκόπηση (αν μπορούμε να μιλήσουμε για μέτρηση) που φέρνει το κόμμα του δεύτερο εν μέσω μεγάλων διεργασιών στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον ΣΥΡΙΖΑ με τα κυβερνητικά κανάλια να κλαδεύουν συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα.

«Και για να κλαδέψουν μια νέα δυναμική στο συγκεκριμένο κόμμα», θα προσθέταμε εμείς αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσετε.

Ας πούμε στον κύριο Ανδρουλάκη πως από την Άνοιξη και πέρα θα ξεθολώσει το τοπίο για τους λόγους που ο ίδιος ξέρει. Αν δεν ξέρει, ας ρωτήσει.

Τη στιγμή των ζυμώσεων δεν δοκιμάζεις το ψωμί…

Προς το παρόν ας ζει με όνειρα, δεν είναι κακό. Η πτώση από αυτά ίσως είναι τραυματική…

❝ ετικέτες ❞ #ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ