«Όλοι οι εκπρόσωποι του κλάδου που ζητήσαμε την νομιμότητα, δεχτήκαμε βομβιστικές επιθέσεις» έλεγε στον Αλέξη Τσίπρα στις 17 Μαρτίου

Στόχος ένοπλης επίθεσης έγινε στη Θεσσαλονίκη το βενζινάδικο του προέδρου της Ομοσπονδία Βενζινοπωλών, καθώς άγνωστος το γάζωσε με καλάσνικοφ. Ο Θέμης Κιουρτζής πριν από δύο μήνες, είχε συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ είχε περιγράψει τη δραματική κατάσταση στα καύσιμα, καταγγέλλοντας ότι η αγορά έχει φύγει από τα χέρια των ελέγχων. «Όλοι οι εκπρόσωποι του κλάδου που ζητήσαμε την νομιμότητα, δεχτήκαμε βομβιστικές επιθέσεις. Πριν από χρόνια στον πρόεδρο της Αθήνας, πριν από δύο χρόνια στο δικό μου μαγαζί έριξαν χειροβομβίδες. Γιατί, τι κάνουμε; Διεκδικούμε τη νομιμότητα» είχε σημειώσει ο Θέμης Κιουρτζής στις 17 Μαρτίου.

Ο ίδιος σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ υπέδειξε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης με καλάσνικοφ κυκλώματα λαθρεμπορίας καυσίμων. «Ως πρόεδρος και της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας έχουμε κάνει συγκεκριμένο αγώνα για την πάταξη του λαθρεμπορίου, δεν είναι τυχαίο ότι και την προηγούμενη φορά που έγινε μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου και της ψήφισης του νόμου και τώρα σύμφωνα με τις δηλώσεις μας, γιατί πρέπει ο περιορισμός του λαθρεμπορίου και της κλοπής και της νοθείας να σταματήσει» τόνισε ο Θέμης Κιουρτζής.

❝ ετικέτες ❞ #ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ