Ένα ξεκάθαρα υποτιμητικό σχόλιο του Δημήτρη Καμπουράκη για τον… κάποιον άλλον που πρωθυπούργευε αντί του Κυριάκου Μητσοτάκη, «πάγωσε» κυριολεκτικά όσους βρίσκονταν το πρωί Τετάρτης, στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

O λόγος ήταν για το μείζον θέμα των υποκλοπών και τις ραγδαίες εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου, όταν ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Καμπουράκης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επέλεξε την οδό της επίκρισης που έχει να κάνει με την επάρκεια κι όχι με την κολάσιμη απ΄ όλες τις απόψεις συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας επί λέξει «άλλος άλλος ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας».

Ήταν η στιγμή που η δημοσιογράφος του OPEN Σοφία Φασουλάκη μεταφέροντας το κυβερνητικό ρεπορτάζ είπε πως «ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε, δεν είχε γνώση αυτών των γεγονότων, ούτε ενημέρωση, ούτε είχε δώσει εντολή για να γίνουν αυτές οι παρακολουθήσεις και του καταλογίζουν μια σειρά ατοπημάτων».

Τότε ο Καμπουράκης την διέκοψε και της απάντησε: «Εντάξει καλά άμα είναι έτσι, άλλος ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας τότε» και συμπλήρωσε λέγοντας «άλλος έπαιζε τον ρόλο του πρωθυπουργού στη χώρα. Αυτός που έκανε τις παρακολουθήσεις, πώς να γίνει…»

Όταν η δημοσιογράφος του αντέτεινε τις εξελίξεις του Αυγούστου, με τις γνωστές απομακρύνσεις από την παρέα του Μαξίμου, ο Καμπουράκης σε ειρωνικό ύφος ανέφερε «άρα αποκαταστάθηκε λίγο το πράγμα, ξαναποκτήσαμε τον πρωθυπουργό που ψηφίσαμε…»

❝ ετικέτες ❞ #ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ