«Είναι πολύ καλή συμβουλή και πιστεύω και ο ίδιος την έχει ζήσει πολύ έντονα στην καριέρα του, στην πολύ μεγάλη του πορεία στην πολιτική» είπε ο Στ. Κασσελάκης

Ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή που του έχει δώσει ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν η ερώτηση που έκαναν στον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη διάρκεια του Q&A, στο Instagram.

Όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, αυτό που του είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας και το οποίο θεωρεί πολύ σοφό -όπως επισήμανε ο ίδιος απαντώντας στην ερώτηση που του έθεσαν- είναι ότι «από κάθε άνθρωπο έχεις κάτι καλό να πάρεις».

«Ο Αλέξης μου είπε στην αρχή “από κάθε άνθρωπο έχεις κάτι καλό να πάρεις” και αυτό το θεωρώ πολύ σοφό. Προφανώς στον στίβο της πολιτικής δεν έχουν όλοι τις ίδιες αφετηρίες, τα ίδια κίνητρα, τον ίδιο στόχο -αν και θα έπρεπε ειδικά στην αριστερά. Αλλά αυτό το ότι “από κάθε άνθρωπο έχεις κάτι καλό να πάρεις” εμένα με έχει κάνει πολύ πιο διαλλακτικό και υπομονετικό. Είναι πολύ καλή συμβουλή και πιστεύω και ο ίδιος την έχει ζήσει πολύ έντονα στην καριέρα του, στην πολύ μεγάλη του πορεία στην πολιτική» απάντησε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης. 

❝ ετικέτες ❞ #ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ