Τιμημένοι μου αναγνώστες μη μασάτε και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Αποφάσισα από σήμερα η Στήλη Άλατος να κάνω ασκήσεις αισιοδοξίας, μπας και καταφέρω και σπρώξω λίγο ακόμη τον χρόνο και δεν με βρουν κοκαλωμένη στα γρανάζια του συστήματος. Καταλαβαίνετε ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, να χάσουμε η καθεμιά και ο καθένας τον χαρακτήρα μας και να μετατραπούμε από άμμος στα γρανάζια του συστήματος σε λιπαντικό, που θα τα κινεί καλύτερα. Για αυτό λοιπόν αισιοδοξία, γιατί μπορεί και να μας πάρει από κάτω

Σεισμό έχει προκαλέσει με τα ποσοστά του ο Κυριάκος καλά μου παιδιά. Όχι δεν εννοώ αυτόν που προκάλεσε στην αντιπολίτευση, αλλά γι αυτόν που θα δημιουργήσει προβλήματα στη χώρα. Η ανεξέλεγκτη δύναμη που δέχθηκε από τις κάλπες ο Κυριάκος, έχει γίνει θέμα συζητήσεων σε πολύ στενούς και πολύ φραγκατους κύκλους. Και για να μην το ζαλίζω και πολύ τιμημένοι μου αναγνώστες, οι ολιγάρχες, είναι αυτοί που στέκονται σκεπτικοί, απέναντι στο χαμόγελο της αυταρέσκειας του Κυριάκου. Προχθές λοιπόν καλά μου παιδιά, όπως έμαθαν τα όμορφα αυτάκια μου, έγινε συναντηση των ολιγαρχών, για να σταθμίσουν το αποτέλεσμα της Κυριακής. Εντάξει δεν έμαθα και τα πάντα από αυτήν την συνάντηση, αλλά έμαθα αρκετά, καλά μου παιδιά και άκρως ενδιαφέροντα, τα οποία και σας μεταφέρω σήμερα. Τιμημένοι μου αναγνώστες, θα πρέπει να απασχολήσει όλους μας, ο σκεπτικισμός που επικράτησε σε αυτήν την συνάντηση των ολιγαρχών και να μας προιδεάσει για τα μελλούμενα. Αυτό σας το γράφω γιατί όπως έμαθα οι σωστοί ολιγάρχες, είναι βαθιά προβληματισμένοι από την παντοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα της κάλπης, όπου η ΝΔ έλαβε 1,22 εκατομμύρια ψήφους περισσοτερους από τον Συριζα. πολύ λογικό το άκουσα, τιμημένοι μου αναγνώστες, που προβληματίζονται οι οι σωστοί ολιγάρχες με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά πλέον το θέμα είναι τι θα κάνουν, για να λύσουν τους προβληματισμούς τους.

Πάντως αυτό που ακόμη, δεν είναι καθαρό, καλά μου παιδιά, είναι οι διαθέσεις των σοβαρών ολιγαρχών, όσον αφορά στον Αλέξη και τον Νίκο. Φυσικά μιλάω για τον Τσίπρα και τον Ανδρουλάκη, τιμημένοι μου αναγνώστες. Στην συνάντηση, που έκαναν οι ολιγάρχες, οι σοβαροί, δεν έχουν αποφασίσει αν αυτό που θέλουν είναι ο Νίκος στην θέση του Αλέξη,  αν θέλουν δηλαδή το Νίκο με έναν αποδυναμωμένο Συριζα. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις κάλπες της προηγούμενης Κυριακής, προκαλεί δεύτερες, τρίτες και τέταρτες σκέψεις, όχι μόνο στους πολίτες, σε σας και σε μένα καλά μου παιδιά, αλλά και σε αυτούς που κατέχουν την δύναμη στην Ελλάδα.

Τι άλλο έφτασε στα αυτάκια μου τα όμορφα, τα πολυβασανισμένα ; Καλά μου παιδιά, ένας από τους ολιγάρχες, είπε ότι αυτό που πρέπει να συμβεί και είναι καλύτερο να συμβεί, στις επόμενες εκλογές στις 25 Ιουνίου, είναι ένα δυνατό rebound του Συριζα και μια μικρή “διόρθωση” στα ποσοστά του Κυριάκου. Σε ένα συμφώνησαν όλοι οι ολιγάρχες που συναντήθηκαν προχθές καλά μου παιδιά, ότι δεν πρέπει ο Συριζα να γίνει Podemos. Τώρα πως θα καταφέρουν να ισορροπήσουν όλες αυτές τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους καλά μου παιδιά, δεν μπορώ να σας πω, αλλά αυτό που μπορώ να μεταφέρω με σιγουριά, είναι μια εκτίμηση που κάνουν οι ολιγάρχες( η οποία δεν απέχει και πολύ από αυτή που κάνω, εγώ η ταπεινή Στήλη Άλατος), ότι Συριζα χωρίς Τσίπρα, δεν στέκεται. Ναι καλά μου παιδιά, οι σοβαροί ολιγάρχες, δεν δίνουν κανένα μέλλον στον Συριζα αν φύγει τελικά ο Αλέξης Τσίπρας, από την θέση του προέδρου του κόμματος.
Α και κάτι τελευταίο, για σήμερα (έχω πολύ υλικό και για αύριο τιμημένοι μου αναγνώστες, όχι από αυτή την συνάντηση των ολιγαρχών, αλλά από άλλες συναντήσεις), όσοι συμμετείχαν σε αυτή την συναθροιση προβληματισμού, εξέφρασαν και την βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ θα θριαμβευσουν και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με τον χάρτη να βάφεται εκ νέου μπλέ, αλλά οι προβλέψεις τους για μετά δεν είναι καλές για τον Κυριάκο. Οι ολιγάρχες που συναντήθηκαν προχθές, είναι σίγουροι, ότι ο Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι σήμερα μοιάζει πανίσχυρος, θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές πριν κλείσουν τα 4 χρόνια…

❝ ετικέτες ❞ #ΕΚΛΟΓΕΣ