Συγκλονιστική, χαρακτηρίστηκε από πολλούς η πρόσφατη ομιλία της γραμματέως της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Λάρισας Ευαγγελίας Λιακούλη στη Boυλή, για την τραγωδία των Τεμπών.

Η Λαρισαία βουλευτής βρέθηκε μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη από τις πρώτες ώρες στο μοιραίο τόπο, αλλά και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έζησαν φοβερές σκηνές που πρώτη φορά μεταφέρθηκαν στη βουλή.

Συγκλονιστική όμως, ήταν και η συνέχεια… Αδερφός  θύματος της τραγωδίας – ο Βαγγέλης Βλάχος – αναφέρθηκε στο twitter, σε όσα είπε η κα. Λιακούλη, αποκαλύπτοντας ότι η γυναίκα στην οποία αναφέρθηκε η Λαρισαία βουλευτής στη Βουλή,  ήταν η μητέρα του, που έχασε το γιο της.

Να τί έγραψε: «Μια λεπτομέρεια από τη σημερινή #εξεταστική για τα Τέμπη: η Λιακούλη του ΠΑΣΟΚ ανέφερε τις εικόνες που είδε στο νοσοκομείο της Λάρισας, και μια στιγμή που θυμάται να φτάνουν τα ασθενοφόρα με τους τραυματίες και να βγαίνουν οι γιατροί να ρωτάνε αν οι συγγενείς τους είχαν σκουλαρίκια ή τατουάζ. Και θυμάται μια μάνα να πετάγεται επάνω, με ελπίδα, και να λέει ότι το παιδί της είχε τατουάζ. Επειδή κάποιοι είπαν ότι ήταν «επίκληση στο συναίσθημα», αυτό δεν ήταν έτσι. Ήταν αληθινό γεγονός, όχι επίκληση. Αυτή ήταν η μάνα μου, και οι ελπίδες της διαψεύστηκαν..» .

❝ ετικέτες ❞ #ΛΙΑΚΟΥΛΗ