Πέρα από τον απίστευτο ισχυρισμό ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν ευθύνεται για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Άδωνης Γεωργιάδης, το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, δεν θέλησε να κρύψει την ενόχλησή του απέναντι σε γαλάζιους υπουργούς που… «εξαφανίζονται».

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται, είπε πως οι υπουργοί με μεγάλη δημοφιλία έχουν… εξαφανιστεί από την πρώτη γραμμή σε μία «δύσκολη στιγμή».

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο σε μία παράταξη. Πολύ χρήσιμο. Γιατί είναι χρήσιμο σε μία παράταξη; Γιατί σε μία κρίσιμη ώρα, όπου τα πράγματα μπορεί να έχουν πάει και στραβά, μπορεί να έχει μια δύσκολη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί που είναι πρώτοι σε δημοφιλία βγαίνουν, καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό», είπε.

Και συνέχισε: «Εάν την κρίσιμη ώρα, λέω γενικά για τις ομάδες, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα και άρα η πρωτιά στη δημοφιλία να μην τους αξίζει κιόλας. Το λέω για να είμαστε συνεννοούμενοι».

❝ ετικέτες ❞ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ