Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικής προέλευσης έδειξαν πως δεν «μασάνε» και ότι κατανοούν πως πρόθεση του Κ. Μητσοτάκη είναι η οπισθοδρόμηση

Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην αντιμεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στην Υγεία. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικής προέλευσης έδειξαν πως δεν «μασάνε» και ότι κατανοούν πως πρόθεση του Κ. Μητσοτάκη δεν είναι ο εκσυγχρονισμός, αλλά η οπισθοδρόμηση.

Δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι το νομοσχέδιο Γκάγκα φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού και βάζει βόμβα στα θεμέλια του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, καθιστώντας απαγορευτικές απαραίτητες ιατρικές πράξεις εάν δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Είπαν χωρίς περιστροφές ότι πρόκειται για μία επικίνδυνη πολιτική για τους ίδιους και τις οικογένειές τους και κατέστησαν σαφές πως δεν πρόκειται να ανεχθούν τις εμμονές των ακραίων νεοφιλελεύθερων της Ν.Δ., οι οποίοι είχαν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους τη διάλυση του ΕΣΥ από την πρώτη στιγμή που εξελέγησαν.

Πραγματικά το μισούν, όπως είπε ο Αλ. Τσίπρας στη Βουλή, καθώς, ενάντια στις δικές τους διαλυτικές προθέσεις, έμεινε όρθιο στην πρόσφατη πανδημία και οι άνθρωποί του έδειξαν υψηλό επαγγελματισμό σε αντίξοες συνθήκες.

Συμπαρατάσσονται λοιπόν με τους επαγγελματίες της Υγείας που χειροκροτούσαν χθες και είναι πρόθυμοι να κάνουν το ίδιο και σήμερα και αύριο. Απαιτούν την ενίσχυση και την αναβάθμιση του ΕΣΥ και μόνο τα κυβερνητικά στελέχη κάνουν πως δεν ακούν και δεν βλέπουν, καθώς προχωρούν δογματικά στην υλοποίηση των επικίνδυνων στόχων τους, για τους οποίους και θα λογοδοτήσουν.

❝ ετικέτες ❞ #ΕΣΥ