Καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για τη δραστηριότητα του συμβούλου και ανιψιού του, Γρηγόρη Δημητριάδη

Εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από την δραστηριότητα του συμβούλου και ανιψιού του, Γρηγόρη Δημητριάδη, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις νέες αποκαλύψεις από την έρευνα της ΕφΣυν και των ReportersUnited. Αποκαλύψεις, που φέρνουν το Μαξίμου ακόμα πιο κοντά στο κακόβουλο λογισμικό Predator με το οποίο παγιδεύτηκε το κινητό του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη και έγινε απόπειρα παγίδευσης του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. Νίκου Ανδρουλάκη.

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη τελικά αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να ακούει τις συνομιλίες τους» υπογραμμίζει σε σκληρή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο μίτος των παρακολουθήσεων ξεδιπλώνεται και οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη

Μετά την παραδοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ στη Βουλή πως παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη όταν ερευνούσε σκάνδαλα διαφθοράς, τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει η έρευνα της ΕφΣυν και των ReportersUnited δείχνουν πως πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κρύβεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. 

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη τελικά αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να ακούει τις συνομιλίες τους. 

https://078bb47f932f2366483e9ced189ef54b.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλα τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα σε σχέση με τη δραστηριότητα του Γενικού του Γραμματέα κ. Δημητριάδη».
 

❝ ετικέτες ❞ #ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ