Βρισκόμαστε κοντά στους τίτλους τέλους για το παρακράτος που στήθηκε και λειτουργεί εντός του Μαξίμου και αργά ή γρήγορα οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Ολα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στην αποκάλυψη της αλήθειας για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει έναν πρώτο γύρο ελέγχων και διαθέτει στοιχεία για «προβληματικές» παρακολουθήσεις τουλάχιστον επτά πολιτικών προσώπων από την ΕΥΠ.

Παράλληλα, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στη δική της έρευνα εντόπισε περίπου 40 γραπτά μηνύματα που περιέχουν μολυσμένα με Predator links, τα οποία έχουν αποσταλεί σε «λίγο παραπάνω από 20 αριθμούς» κινητών τηλεφώνων.

Οι έρευνες των δύο ανεξάρτητων Αρχών συνεπικουρούν τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της προηγούμενης περιόδου και ενώνουν τα κομμάτια του παζλ της πλέον δυσώδους υπόθεσης των τελευταίων ετών.

Αποδεικνύεται πλέον ότι μια εγκληματική οργάνωση λειτουργούσε στην καρδιά του κράτους, παρακολουθούσε και εκβίαζε πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες προκειμένου να αποσπάσει ιδία οφέλη, τραυματίζοντας βάναυσα τη Δημοκρατία.

Ακόμη πιο προκλητική από την εγκληματική της δραστηριότητα είναι η προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης που επιχειρείται τους τελευταίους μήνες και έχει οδηγήσει στην πλήρη καταπάτηση των θεσμών και του συντάγματος.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και πρόθυμοι σύμμαχοι που βρέθηκαν στην πορεία εκμεταλλεύτηκαν τον θεσμικό τους ρόλο για να στήσουν αρχικά τον παρακρατικό μηχανισμό των παρακολουθήσεων και στην πορεία για να συγκαλύψουν την παράνομη δραστηριότητά τους.

Η Ελληνική Δημοκρατία, όμως, αποδεικνύεται ανθεκτική, ακόμη και όταν βάλλεται εκ των έσω. Απέναντι σε όσους καταπάτησαν τους όρκους που έδωσαν στο σύνταγμα βρέθηκαν άξιοι δημόσιοι λειτουργοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, που ύψωσαν ασπίδα δημοκρατίας και δεν φοβήθηκαν απειλές για τη φυσική, επαγγελματική και κοινωνική τους εξόντωση.

Πλέον βρισκόμαστε εξαιρετικά κοντά στους τίτλους τέλους για το παρακράτος που στήθηκε και λειτουργεί εντός του Μεγάρου Μαξίμου και αργά ή γρήγορα οι υπαίτιοι είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

❝ ετικέτες ❞ #ΜΑΞΙΜΟΥ