Παράξενη συμπεριφορά ανέπτυξαν τα πρόβατα, λίγη ώρα μετά την βοσκή σε περιοχή της Μαγνησίας. Αναζητώντας την αιτία, ο βοσκός αντιλήφθηκε ότι τα πρόβατα είχαν «εισβάλλει» σε ένα θερμοκήπιο στον Αλμυρό Βόλου, που καλλιεργούσε φαρμακευτική κάνναβη και είχαν φάει μεγάλο μέρος της καλλιέργειας.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, τα πρόβατα φέρονται να έφαγαν περίπου 100 κιλά κάνναβης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στη συνέχεια για τη συμπεριφορά τους.

Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης της μονάδας κανναβης

Βέβαια, ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου στο οποίο είχαν εισβάλλει τα πρόβατα, δεν πίστευε στα μάτια τους, καθώς η παραγωγή του που είχε υποστεί ήδη μεγάλη ζημιά, από την καταιγίδα Daniel, είχε πλέον καταναλωθεί από τα πρόβατα που βρήκαν φαγητό για να τραφούν.

Κεφάλι έκαναν τα πρόβατα αφού έφαγαν 100 κιλά φαρμακευτικής κάνναβης

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά», δήλωσε στην ιστοσελίδα TheNewspaper.gr.

Πηγή: in.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΠΡΟΒΑΤΑ