Αυτή η μαμά έχει μεγάλο στήθος και ουσιαστικά την ντροπιάζουν επειδή θηλάζει το μικρό της παιδί δημοσίως.

Οι εξοργισμένοι χρήστες στο TikTok ανάβουν ψηφιακά τους πυρσούς τους και ακονίζουν τα δίκρανα τους από οργή, αφού μια μητέρα, γνωστή στο διαδίκτυο ως @MsCalciumCannons98, μοιράστηκε βίντεο, στα οποία θηλάζει τον γιο της σε ένα διάδρομο σούπερ μάρκετ.

#NormalizeBreastfeeding έγραψε η μαμά από το Χιούστον στα σχόλια του αμφιλεγόμενου κλιπ της, το οποίο έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 14,3 εκατομμύρια προβολές.

Στο βίντεο, η μαμά, η οποία εργάζεται ως μοντέλο του OnlyFans, φαίνεται να κρατά το γυμνό στήθος της στο στόμα του παιδιού και να χαϊδεύει το κεφάλι του ενώ εκείνο θηλάζει, ποζάροντας στην κάμερα.

Photo: mscalciumcannons98/Tiktok

Ο απαξιωτές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν τη μητέρα που θήλαζε για την τολμηρή εμφάνισή της.

«Δεν έχεις καθόλου φινέτσα» ξεστόμισε ένας σχολιαστής, ντροπιάζοντάς την για το μερικό ξεγύμνωμα.

«Συλλάβετε την για προσβολή της δημοσίας αιδούς» χλεύασε ένας άλλος.

«Μόνο τα σκυλιά θα έκαναν τέτοιες μαλακίες» σχολίασε ένας άλλος υβριστής.

Σε απάντηση στην έκρηξη σκληρών σχολίων, η στοχοποιημένη μητέρα ανταπέδωσε με χιούμορ.

«Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το να ταΐζω το παιδί μου με κάνει τσούλα είναι εξωφρενικό» έγραψε σαν σχόλιο σε μια επόμενη ανάρτηση, υπογραμμίζοντας την αδιαφορία της για τις αντιδράσεις με ένα emoji γέλιου.

Και αρκετοί υποστηρικτές του θηλασμού έσπευσαν να υπερασπιστούν την χαμογελαστή μαμά απέναντι στους επικριτές, υποστηρίζοντας ότι η έκθεσή της είναι «απολύτως φυσική».

«Σωστά κάνετε. Ταΐστε το μωρό σας. Αν είχατε μικρότερο στήθος, αυτά τα σχόλια θα ήταν διαφορετικά» παρατήρησε ένας υποστηρικτής.

«Τι πρέπει να κάνει δηλαδή το παιδί; Να πεινάσει;» αναρωτήθηκε ένας ακτιβιστής.

«Είναι φυσικό. Μπράβο που ταΐζεις το παιδί σου μαμά» επαίνεσε ένας άλλος.

«Κάνε αυτό που είναι καλύτερο! Οι άνθρωποι πρέπει να το λύσουν μέσα τους» είπε ένας εξίσου επιδοκιμαστικός υποστηρικτής.

Αλλά όταν ένας επικριτής αμφισβήτησε τα κίνητρα της μαμάς που μοιράζεται ανεπιφύλακτα τις τελετουργίες του θηλασμού της, λέγοντας: «Δεν προσπαθείς να το εξομαλύνεις, το σεξουαλικοποιείς» η θηλάζουσα υπερασπίστηκε τον εαυτό της απέναντι στην καταδίκη.

«Όχι, Νταρλίν» υποστήριξε η μητέρα «αυτό είναι το μυαλό σου που το σεξουαλικοποιεί. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε αυτό το βίντεο».

*Με στοιχεία από nypost.com

Πηγή: in.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ