Η νέα τσάντα του οίκου Balenciaga ονομάζεται “Trash Pouch”, είναι εμπνευσμένη από τον σχεδιασμό των σακουλών απορριμάτων.

Ηνέα τσάντα του οίκου Balenciaga ονομάζεται “Trash Pouch”, είναι εμπνευσμένη από τον σχεδιασμό των σακουλών απορριμάτων και κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.750 ευρώ.

Η γυαλιστερή τσάντα με κορδόνι του πολυτελούς οίκου μόδας είναι κατασκευασμένη από δέρμα μοσχαριού, φέρει ένα διακριτικό λογότυπο και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, λευκό, κίτρινο και μπλε.

Έκανε το ντεμπούτο της στην παρουσίαση της φθινοπωρινής κολεξιόν στο Παρίσι τον περασμένο Μάρτιο και πλέον κυκλοφορεί στα καταστήματα προς πώληση.

«Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να δημιουργήσω την πιο ακριβή σακούλα απορριμάτων στον κόσμο, γιατί ποιος δεν λατρεύει ένα σκάνδαλο μόδας» σημείωσε, τότε, ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος του οίκου, Demna Gvasalia.

Kim Kardashian είχε λάβει την τσάντα ως δώρο μετά την πασαρέλα, δηλώντας «ενθουσιασμένη» για το νέο της απόκτημα.

Μετά από σχετικό ποστ στο Instagram, η τσάντα έχει γίνει viral, αλλά τα σχόλια που συγκεντρώνει δεν είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά.

Άλλοι κρίνουν πως πρόκειται για υπερβολή ενώ δε λείπουν και όσοι διερωτώνται εάν πρόκειται για κάποιου είδους κοινωνικό πείραμα.

www.neolaia.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΤΣΑΝΤΕΣ