Οι εικόνες έρχονται από το Πήλιο, με το σχετικό σημείωμα να γίνεται θέμα συζήτησης τόσο στη Μηλίνα όσο και στους κόλπους του διαδικτύου…

Τα ζώα σε αυτόν τον ξενώνα στο Πήλιο είναι ευπρόσδεκτα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το σημείωμα που βρίσκεται στην είσοδο. Ο ιδιοκτήτης εξηγεί με λίγες λέξεις την απόφασή του, με τη σχετική εικόνα να ταξιδεύει στα social media και να γίνεται viral.

Το μήνυμα μάλιστα είναι γραμμένο και στα αγγλικά καθώς από τώρα και για τους επόμενους μήνες μέχρι το Φθινόπωρο, οι τουρίστες στην περιοχή θα αυξάνονται.

Ειδικότερα, στην πόρτα εισόδου της επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης κόλλησε το σημείωμα που καλωσορίζει τα σκυλάκια και τα γατάκια γράφοντας στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα: «Τα κατοικίδιά σας είναι ευπρόσδεκτα σε αυτό το ξενοδοχείο. Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που κάπνισε πάνω στο κρεβάτι καίγοντας έτσι τα σεντόνια.

Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που έκλεψε τις πετσέτες από το δωμάτιο και έβαζε τον ήχο της τηλεόρασης πολύ δυνατά ή μάλωνε φωνάζοντας με τον / την σύντροφό του. Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που μέθυσε και έσπασε τα έπιπλά μας.

Οπότε αν ο σκύλος σας ή η γάτα σας μπορούν να εγγυηθούν για εσάς, είστε και εσείς ευπρόσδεκτοι στο ξενοδοχείο επίσης».

Δείτε την επίμαχη εικόνα που δημοσιοποίησε το thenewspaper.gr…

www.larissanet.gr
❝ ετικέτες ❞ #ΠΗΛΙΟ