Κάποιοι χαρακτήρισαν τη σχέση της «κακοποιητική».

Συνήθως το περιεχόμενο που μοιράζονται οι χρήστες του TikTok είναι ανάλαφρο και αστείο, αυτό όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει με το βίντεο που δημοσίευσε μια σύζυγος και μητέρα, παρόλο που προσπάθησε να το επενδύσει με fun μουσική. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν σε σημείο να χαρακτηρίσουν τη σχέση της «κακοποιητική».

Συγκεκριμένα, παρουσιάζει τις εικόνες που αντικρίζει επιστρέφοντας από ταξίδι, μέσα στο σπίτι όπου ο σύζυγος και τα παιδιά τους πέρασαν έντεκα ημέρες χωρίς αυτήν. Είναι πραγματικά εφιαλτικές, δίνοντας την εντύπωση ότι μπήκαν διαρρήκτες και τα έκαναν όλα άνω-κάτω. Παντού υπάρχουν διάσπαρτα ρούχα, χαρτιά και χειροτεχνίες, στοίβες για μπουγάδα, ενώ το δάπεδο έχει μετατραπεί σε ναρκοπέδιο από τα παιχνίδια των παιδιών, τα εργαλεία και τα παπούτσια του συζύγου της. Υπάρχουν ακόμα και αναποδογυρισμένα έπιπλα.

Εύλογα γεννιούνται ερωτήματα όπως: Ήταν απλά η φυσική εξέλιξη ενός νοικοκυριού όπου κανένας δεν μπήκε στον κόπο, μέσα στις προηγούμενες έντεκα μέρες, έστω και να σηκώσει ένα αντικείμενο από το πάτωμα ή σε κάποιο βαθμό ο σύζυγος προκάλεσε επίτηδες το χάος για να τιμωρήσει τη σύντροφό του που είχε φύγει; Και πόσο χρόνο θα αφιερώσει (υποψιαζόμαστε, μόνη της) η γυναίκα για να επαναφέρει την τάξη και την καθαριότητα στο σπίτι;

Ήταν απλά η φυσική εξέλιξη ενός νοικοκυριού όπου κανένας δεν μπήκε στον κόπο, μέσα στις προηγούμενες έντεκα μέρες, έστω και να σηκώσει ένα αντικείμενο από το πάτωμα ή σε κάποιο βαθμό ο σύζυγος προκάλεσε επίτηδες το χάος για να τιμωρήσει τη σύντροφό του που είχε φύγει;

Μια TikToker, η @jordanthegreywitch, πιστεύει πάντως ότι ο σύζυγος σκόπιμα δημιούργησε αυτό το μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό που αντίκρισε επιστρέφοντας. «Και μετά ο κόσμος αναρωτιέται γιατί κάποιες γυναίκες προτιμούν να είναι μόνες. Κορίτσι μου, δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο». Μια άλλη, η Jessie May, συμφώνησε προσθέτοντας ότι αυτές οι εικόνες δείχνουν μια άνιση σχέση. «Ο γάμος είναι κάτι όμορφο, αρκεί να υπάρχει συνεργασία» σχολίασε.

Η May εστίασε στη σκοτεινή πλευρά των όσων είδε στο βίντεο: «Το να είσαι καλός γονιός δεν σημαίνει απλά να υπάρχεις. Σημαίνει να καθαρίζεις το σπίτι, να βεβαιώνεσαι ότι δεν μετατρέπεται σε υγειονομική βόμβα αλλά πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Αν είχε έρθει η κοινωνική πρόνοια, πιθανότατα θα είχε πάρει τα παιδιά σας. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καθόλου αστεία».

Μια άλλη γυναίκα έγραψε με τη σειρά της, αυτή τη φορά στο Twitter: «Υποτίθεται ότι τώρα πρέπει να γελάσουμε; Είναι ένα είδος χειρισμού και ελέγχου, μέσω των ενοχών, καθόλου αστείο ούτε αποδεκτό».

Δείτε το βίντεο:

https://www.tiktok.com/@kthel6/video/7298944000269110570?is_from_webapp=1&sender_device=pc

www.marieclaire.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ