Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει πιο πάνω αν σοκάρει το εκλογικό σώμα- Πρέπει να πει πήραμε το μήνυμα, θα τα αλλάξουμε όλα, υπογράμμισε ο επικεφαλής της Prorata

Μηνύματα σε όλα τα κόμματα ενόψει της επαναληπτικής εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου έστειλε ο επικεφαλής πολιτικής ανάλυσης της εταιρείας δημοσκοπήσεων Prorata, Άγγελος Σεριάτος μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη.

«Δεν είναι δεδομένη για τη Νέα Δημοκρατία η αυτοδυναμία, το 40% που πήρε δεν είναι θετική ψήφος», υπογράμμισε, ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, είπε ότι «έχει σαρώσει στην περιφέρεια αλλά όχι σε αστικές περιοχές». Σχετικά με το διακύβευμα της δεύτερης κάλπης, ο Άγγελος Σεριάτος σημείωσε ότι «δεν ξέρω πόσο πειστικό είναι το αφήγημα ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να μην ορμπανοποιηθεί η χώρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει πιο πάνω αν σοκάρει το εκλογικό σώμα, έχασε 600.000 ψηφοφόρους, έστειλε 150.000 δικούς του ψηφοφόρους στην αποχή, τώρα πρέπει να απευθυνθεί σε αυτούς και να ζητήσει συγγνώμη», συνέχισε. «Πρέπει να πει πήραμε το μήνυμα θα ανταλλάξουμε όλα», υπογράμμισε ο επικεφαλής της Prorata.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει καβαλήσει εντυπωσιακά το καλάμι κι αν συνεχίσει έτσι θα καταλάβει ότι τα ποσοστά πάνε κι έρχονται», συνέχισε προειδοποιώντας ότι «αν τα δύο κόμματα», δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, «φαγωθούν μεταξύ τους, είναι πιθανό αυτό να ευνοήσει περαιτέρω τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

❝ ετικέτες ❞ #ΕΚΛΟΓΕΣ