Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ σε περίπτωση που δεν κατακτήσει την αυτοδυναμία η ΝΔ μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου άφησε ανοιχτό το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια του Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών, Κατερίνα Μπατζελή, μιλώντας στη Ναυτεμπορική TV.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου τι πρόκειται να κάνει το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που μετά τις εκλογές λείπουν έδρες από τη ΝΔ για να συγκροτήσει πλειοψηφία και ανθα εξετάσει το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, η κ. Μπατζελή δεν απέκλεισε ένα τέτοιο σενάριο, αντίθετα αρκέστηκε να απαντήσει πως «δεν έχουμε σκεφτεί αυτό το θέμα». 

«Καταρχήν η ΝΔ θέλει αυτοδυναμία και θέλει και 180» είπε η κ. Μπατζελή, με τη δημιοσιογράφο να επιμένει πως η ερώτηση ήταν «αν» δεν συγκεντρωθούν οι έδρες τι θα κάνει. «Δεν υπάρχουν αν, είναι τι δηλώνουν. Διότι από την αρχή ο κ. Μητσοτάκης εδώ και δύο μήνες είχε πει αυτοδυναμία. Το έχει κλείσει» απάντησε χωρίς να αποκλείσει η ίδια ένα τέτοιο ενδεχόμενο για το ΠΑΣΟΚ.

❝ ετικέτες ❞ #ΠΑΣΟΚ