Ο 24χρονος συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο – Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά τους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση μαστροπείας με θύμα τη 14χρονη που διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα, με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες που εμπλέκονται σε αυτή την «σκοτεινή» υπόθεση, είναι και ένας 24χρονος, ο οποίος, είχε προχωρήσει σε καταγγελίες για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς ήταν πρώην φιλοξενούμενος της δομής σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της «Κιβωτού» δεν έχει κάποια ποινική εμπλοκή πέρα από τις δημόσιες εμφανίσεις του και τους ισχυρισμούς που έκανε, που στη συνέχεια ο ίδιος πήρε πίσω.

Ο 24χρονος συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Στο μεταξύ, το 14χρονο θύμα κατέθεσε ήδη, παρουσία παιδοψυχολόγου, έπειτα από εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε την περιγραφή από τη γνωριμία της με έναν άνδρα με τον οποίο, όπως είπε το ανήλικο παιδί, ξεκίνησαν να έχουν σχέση και εκείνος μετά της έκλεινε ραντεβού στα ξενοδοχεία με τους άνδρες που την βίαζαν.

Αστυνομικές πηγές, με τις οποίες μίλησε το kathimerini.gr, τόνισαν πως η ανήλικη ανέφερε πως γνώριζε τους τρεις συλληφθέντες, ενώ για το τέταρτο άτομο, το οποίο φέρεται να την είχε συναντήσει σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και αναζητείται, σημείωσε πως ξέρει μόνο το μικρό του όνομα.

Η 14χρονη αναμένεται να καταθέσει και στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, στην οποία θα πρέπει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες και να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ώστε να προχωρήσει η έρευνα και να βρεθούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην φρικτή υπόθεση.

«Κλειδί» αποτελεί το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανιχνευτούν οι επαφές αλλά και τα μηνύματα που έχουν καταγραφεί.

Επίσης, τα κινητά των συλληφθέντων πρόκειται να γίνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να διαπιστωθεί πόσες φορές έχουν μιλήσει με την ανήλικη και πόσες φορές είχαν συναντηθεί μαζί της σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

❝ ετικέτες ❞ #ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ