«Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο» φώναζαν δεκάδες κάτοικοι της Ιεράπετρας Κρήτης απευθυνόμενοι στην Μίνα Γκάγκα

«Θερμή υποδοχή» επεφύλαξαν δεκάδες κάτοικοι της Ιεράπετρας Κρήτης στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά την επίσκεψη της στο νοσοκομείο της περιοχής.

Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο», οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τη μη επαρκή και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

«Ντροπή σας, φύγετε, είστε ανεπιθύμητη» φώναζαν μεταξύ άλλων οι κάτοκοι.

Η Συντονιστική Ομάδα της Επιτροπής Στήριξης για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, με αφορμή την αιφνιδιαστική επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, κάλεσε σε διαμαρτυρία.

«Η αιφνίδια επίσκεψη της κυρίας Γκάγκα στο Νοσοκομείο μας, θέτει ερωτήματα ως προς τον σκοπό. Έρχεται για να επιλύσει τα γνωστά σε αυτήν προβλήματα ή έρχεται για να μας πείσει πόσο καλό είναι ένα καλό ΤΕΠ και οι διακομιδές των ασθενών μας σε άλλα Νοσοκομεία, όπως η ίδια οραματίστηκε την αποστολή του Νοσοκομείου μας;», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή.

Τα αιτήματα:

  • Άμεση και ταυτόχρονη προκήρυξη έντεκα θέσεων γιατρών που είναι σήμερα απαραίτητοι για τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Οι θέσεις πρέπει να είναι ελκυστικές για την προσέλευση νέων γιατρών.
  • Αυτοδιοίκητο Δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο Νοτιοανατολικής Κρήτης, πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο για να καλύπτει τις ανάγκες του λαού της περιοχής ευθύνης του.
  • Ένταξη της περιοχής μας στις προβληματικές κατηγορίας Α’.
  • Να σταματήσουν αμέσως και να αναθεωρηθούν οι σκέψεις και δηλώσεις περί υγειονομικών χαρτών και αλλαγής αποστολών των Νοσοκομείων που στοχεύουν και ονοματίζουν ειδικά το Νοσοκομείο μας.
❝ ετικέτες ❞ #ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ