Πώς να υιοθετήσετε την τάση

Είναι αυτονόητο ότι το καλοκαίρι του 2023 χαρακτηρίστηκε από την εμμονή του με όλα τα πράγματα που αφορούν την Barbie. Ο κόσμος του μανικιούρ, επίσης, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από την τάση -τα νύχια strawberry milk της Kim Kardashian, το σχεδόν νέον bubblegum pink σετ της Selena Gomez και τα XXL hot pink tips της Cardi B να είναι μόνο μερικά αξιοσημείωτα παραδείγματα.

Με τις πιο ψυχρές μέρες του χειμώνα μπροστά μας, η βασιλεία του ροζ παραδόξως εξακολουθεί να είναι ισχυρή -αν και αυτή τη σεζόν, τα μεταλλικά νύχια που μοιάζουν με καθρέφτη βρίσκονται στην κορυφή. «Το Barbie Pink ήταν σίγουρα ένα go-to φέτος το καλοκαίρι, αλλά ως λάτρης του ροζ εγώ η ίδια, το αγαπώ όλο το χρόνο», λέει στο Bustle η nail artist του Nailing Hollywood Rachel Joseph. «Πραγματικά δεν υπάρχει λάθος τρόπος να φορέσεις το ροζ -ειδικά το μεταλλικό».

Τα ροζ μεταλλικά νύχια αποτελούν trend

Τα ροζ μεταλλικά νύχια είναι ακριβώς όπως ακούγονται: ροζ νύχια, που κυμαίνονται από ένα απαλό κοριτσίστικο παστέλ έως ένα βαθύ φούξια, με παγωμένο, μεταλλικό φινίρισμα.

«Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά αντανακλαστικά glitter pinks και βελούδινα ροζ νύχια», λέει η Joseph. «Μια ροζ γαλλική άκρη με ένα μεταλλικό πλήρους κάλυψης είναι τόσο σικ».

Όσο για κάποια άλλα ζωντανά χρώματα που θα αναβαθμιστούν χρωματικά για το χειμώνα του 2024; Το παγωμένο baby blue, το εορταστικό κόκκινο και το καθαρό μεταλλικό μαύρο βρίσκονται επί του παρόντος στην κορυφή της λίστας.

Μεταλλικό βερνίκι νυχιών Barbiecore

Μπορείτε να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας σαλόνι ομορφιάς και να ζητήσετε, λοιπόν, την ανερχόμενη τάση για το μανικιούρ σας ή να το κάνετε μόνες στο σπίτι, επιλέγοντας ένα ροζ μεταλλικό βερνίκι νυχιών που θα βρείτε στο εμπόριο για να εκπλήξετε τους πάντες με το χρώμα των νυχιών σας στην πιο hot τάση της σεζόν.

Για όσες δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου να επισκεφτούν κάποιο σαλόνι ομορφιάς ή να ασχοληθούν με το μανικιούρ τους στο σπίτι, υπάρχει πάντα η εναλλακτική press-on νυχιών, είναι μια ανερχόμενη κατηγορία που διατηρεί τα νύχια σας υγιή (με τη σωστή διαδικασία αφαίρεσης). Η Kim Kardashian, άλλωστε, δηλώνει λάτρης της τεχνικής!

www.newsbeast.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΝΥΧΙΑ