Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής λάστιχων ποτίσματος από αγροτεμάχια σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ.

Συνελήφθησαν, χθες σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, δύο Έλληνες άνδρες, κατά περίπτωση, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι δράστες κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να έχουν έμφορτες, σε τρέιλερ, -9- κουλούρες πλαστικών λάστιχων που, όπως εξακριβώθηκε, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από αγρόκτημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην ίδια περιοχή.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 9-03-2023 έως 16-03-2023 στην ίδια περιοχή, οι δράστες, επιβιβαζόμενοι στο ίδιο όχημα, αφαίρεσαν και άλλες -68- κουλούρες λάστιχων ποτίσματος από δύο αγροτεμάχια, ιδιοκτησίας ημεδαπών. Το προαναφερόμενο όχημα μετά του ρυμουλκούμενου τρέιλερ, καθώς και οι -9- κουλούρες πλαστικών λάστιχων, κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από την κατοχή του ενός δράστη κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους -1,2- γραμμαρίων.

❝ ετικέτες ❞ #ΛΑΡΙΣΑ