Με δυο στοχευμένες εκδηλώσεις σε διάστημα δυο ημερών την προσεχή εβδομάδα, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης εγκαινιάζει και επίσημα μια μακρά προεκλογική εκστρατεία, η οποία θα λήξει τον προσεχή Οκτώβριο, όταν και θα στηθούν οι κάλπες για την εκλογή των νέων τοπικών αρχόντων της Αυτοδιοίκησης.

Θέλοντας να στείλει σαφές μήνυμα πως ο ίδιος και η δημοτική του παράταξη είναι πανέτοιμοι για τις εκλογές που θα διεξαχθούν σε εννιά περίπου μήνες από σήμερα, ενώ μεσολαβούν οι κρίσιμες βουλευτικές εκλογές το αποτέλεσμα των οποίων θα διαμορφώσει το νέο πολιτικό πλαίσιο της χώρας, που θα επηρεάσει ως ένα βαθμό και την κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Καλογιάννης ξεκινάει να ξετυλίγει την πολιτική του στρατηγική που έχει ως στόχο τη νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Εκδήλωση – Διάλογος με τους νέους

Την προσεχή Τρίτη, επιλέγοντας συμβολικά αλλά και ουσιαστικά τον χώρο Καινοτομίας Joist ο κ. Καλογιάννης αναμένεται να συνομιλήσει με νέους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στη Λάρισα, θέλοντας μέσα από τον διάλογο αυτό να σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα της ίδιας της πόλης. Είναι ο ίδιος που σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις επαναλαμβάνει πως «αυτό που προετοιμάζεται σήμερα στην πόλη είναι κάτι για το οποίο θα είναι περήφανες οι επόμενες γενιές».

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης – διαλόγου με τους νέους πολίτες αναμένεται να περιγράψει το όραμά του για το μέλλον, επιδιώκει να ενισχύσει και το προσωπικό του προφίλ ως ο αυτοδιοικητικός που έχει την άνεση να συνομιλεί με όλες τις ηλικίες. Παράλληλα με το μήνυμα «η νέα γενιά στο προσκήνιο» στέλνει και μήνυμα ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί ηχηρά και στο ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης στις προσεχείς εκλογές.

Εκδήλωση για το χθες, το σήμερα και το αύριο της Λάρισας

Δυο μέρες μετά, την Πέμπτη, στο ξενοδοχείο Divani, ο κ. Καλογιάννης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και προκλήσεις της νέας περιόδου. Το χθες, σήμερα, και το αύριο του Δήμου μας».

Εκεί ο δήμαρχος Λαρισαίων αναμένεται να καταθέσει την αυτοδιοικητική – πολιτική του πλατφόρμα, παρουσιάζοντας αφενός όλο το έργο που έχει πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας κατά τη διάρκεια της θητείας του, αφετέρου δε να περιγράψει το όραμα της επόμενης θητείας, για μια πόλη εντελώς διαφορετική με την ολοκλήρωση όλων των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πρόσωπο “έκπληξη”

Τον κ. Καλογιάννη αναμένεται να προσφωνήσει στην εκδήλωση όνομα «έκπληξη» με μακρά διαδρομή στον χώρο της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής, ενώ θεωρείται σίγουρο πως ο ίδιος θα εστιάσει και στην πολιτική φιλοσοφία της αυτοδιοίκησης μπροστά στις προκλήσεις ενός κόσμου που μεταβάλλεται διαρκώς.

Τα νέα ονόματα του ψηφοδελτίου

Σε δεύτερο επίπεδο και μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων της προσεχούς εβδομάδας ο κ. Καλογιάννης αναμένεται να αρχίσει την παρουσίαση των νέων υποψηφίων του συνδυασμού του.

www.larissapress.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ