Η Monica Bellucci βρέθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ως επίσημη προσκεκλημένη με αφορμή μια δεξίωση στην προξενική κατοικία, ενόψει της παράστασης «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», όπου θα ανέβει αυτή την Παρασκευή 27/1, στο Beacon Theatre του Broadway.

Η Monica Bellucci είχε στο πλευρό της τον σκηνοθέτη της παράστασης, Tom Wolfe, ενώ σύμφωνα με όσους βρίσκονταν εκεί, η διάσημη ηθοποιός «κέρδισε» με την απλότητα, την ευγένεια και τη θέρμη με την οποία προσέγγισε τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε θερμά τη Monica Bellucci για την παρουσία της, επισημαίνοντας την ποιότητα της παράστασης και τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνει την θρυλική Μαρία Κάλλας.

Με τη σειρά της, η Monica Bellucci αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που της προξένησε η προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο άφησε το στίγμα της, το οποίο παραμένει ανεξίτηλο ακόμη και σήμερα.

«Ήταν κάτι που με συγκίνησε βαθιά. Τώρα είμαστε εδώ και εύχομαι να ευχαριστηθείτε την παράσταση στις 27 Ιανουαρίου. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο στην Μαρία Κάλας ήταν αυτή η δυαδικότητα ανάμεσα στην ντίβα και μια γυναίκα με απλή καρδιά. Μια γυναίκα που πέθανε από θλίψη και ραγισμένη καρδιά. Είμαστε εδώ για αυτήν» είπε η ηθοποιός.

Πηγή: govastileto.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ